topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Nagyon szenved miatta, már szinte elviselhetetlen kínt érez.

Már nem igazán tudja Singh Viki, hogy mitévő legyen, mivel nem találja a megoldást az évek óta fennálló fájdalmas problémájára. Gyakran nagyon erős migrén kínozza és bár sok gyógymódot kipróbált, sajnos egyik sem nyújtott hosszú távú megoldást.

„Most már lassan 30 éve, hogy napi szinten (de legalább heti 1-2x) fáj a fejem. Jobb későn mint soha alapon most ezt szeretném ténylegesen, alaposan kivizsgáltatni!” – írta Viki, aki nagyon szeretne megoldást találni a problémájára. Ahogyan az a posztból is kiderül, korábban több szakembert is felkeresett, járt már természetgyógyásznál, kineziológusnál, illetve migrén piercinget is szúratott a fülébe, ami részben segített, de a probléma visszatér.

"Gyerekkoromban voltunk kivizsgáláson, az orvos azt mondta, hogy: Ne aggódjon anyuka, majd kinövi. Ez sajnos nem történt meg, hanem még annál is rosszabb lett. Az évek alatt fejlődött a gyógyszeripar, ezért megoldás tudott lenni, hogy felváltva kapkodtam a különböző készítményeket, csak egy bizonyos ponton túl már ezek sem használtak. Amikor hat darab fájdalomcsillapítót szedek be, akkor elgondolkodok rajta, hogy ez biztos, jó lesz-e így" – mondta Viki a Bors megkeresésére, aki a hozzászólók javaslatait sorra veszi.

"Nyilván sejtem egyébként, hogy a gerincferdülésemből indul ki ez az egész, mivel jobb oldalon ellen tartanak az izmaim, onnan indul a fájdalom. Hidegfrontoknál is fáj a fejem, van, ami a stressz miatt alakul ki, vagy akkor, ha szomjas vagyok, illetve az intenzív testmozgásnál is jelentkezik. Nem vagyok orvos, ezért nem akarok találgatni, szeretném, ha egy hozzáértő szakember megvizsgálna! Kukkantsanak bele a fejembe, világítsanak át és mondják meg, hogy mi okozza a fájdalmat és mi az a gyógyszer terápia vagy bármi, amit alkalmazhatok" – magyarázta Viki, s bízik abban, hogy mihamarabb válaszokat kap a kérdéseire és enyhülést a kínzó fájdalomra.

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva