topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz

Magyarok Világszépe

Fásy konyha

Zoltán Erikával egy kicsit sem szokványos eset történt: 22 év után újra találkozott az unokaöccsével. Az énekesnő a Csináljuk a fesztivált!-nak köszönheti, hogy végre visszatért az életébe a szeretett rokona, akivel ezúttal már nem engedik majd el egymás kezét.

Zoltán Erika korábban nem is gondolta volna, hogy egy tévéműsor hozza majd őt össze egy rég nem látott rokonával, ám így történt. Teljesen váratlanul érte, amikor a semmiből felbukkant az unokaöccse, Solner Dani, akit utoljára ötéves korában látott, amikor beiratkozott a táncstúdiójába. Ám hamar kimaradt a tánciskolából, a kapcsolatuk pedig ezt követően megszakadt, egészen mostanáig.

„A Csináljuk a fesztivált! felvétele előtt egyenként bemutatkoztam a tévéműsorban szereplő táncosoknak. Dani ekkor mondta el, hogy mi rokonok vagyunk. Megmondom őszintén, nem ismertem meg, de nagyon örültem, hogy van még egy profi táncos a családunkban” – mesélte a nem mindennapi történetet Erika, aki egykor szintén táncosként kezdte a pályáját.

Megbeszéltük, hogy most már nem veszítjük el egymást szem elől, kapcsolatban maradunk. Szeretném, ha Dani a jelentősebb koncertjeimen velem táncolna a színpadon! – árulta el a Meglepetés magazinnak az előadó.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva