topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A Médiaválogatott Sztártitkok műsorába hétről hétre újabb izgalmas, érdekes vendég érkezik. Ezúttal Fásy Ádám járt a stúdióban, és mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan lett belőle dobos.

Elárulta, hogy nagyon szeret főzni, és ezt a tudományát több külföldi országban is továbbfejlesztette. Az apró titok, amelyet megosztott a hallgatókkal, szintén a főzéshez kapcsolódik.

Fotó:Baranyai Attila

– Otthon én főzök.  Bár most már Zsüliett is. Ugyanúgy, ahogy édesanyám tanított, ugyanúgy Zsüliettet is befogtam, amikor picike volt. Jött, és a kis kezével gyúrta tésztát.

Én szeretek sok zöld növénnyel, friss fűszerekkel dolgozni. Marika, a feleségem, az utóbbi időben nem nagyon szereti a kaprot. Mindig megpróbálom becsapni, de nem lehet, mivel a kapor elég intenzív fűszer. A köményt se szereti, de én azt is szoktam beletenni az ételekbe egy nagyon kicsit. Pl. fasírtba, pörköltbe, töltött káposztába. Ezzel is mindig lebukom.

Fotó:Fülöp Dániel

Ha szeretnéd megtudni Fásy Ádám milyen szakmákkal rendelkezik, vagy, hogy a világ mely részein járt már a szépségversenyek szervezése által, akkor hallgasd meg a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adását!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva