topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Magyarok Világszépe

Fásy Ádám neve összeforrt a magyar szépségkirálynőválasztás fogalmával. Három évtizede dolgozik szépségkirálynőkkel, Magyarország leghosszabb múltú szépségversenyének létrehozása, valamint a Miss World és a Miss Universe versenyek meghonosítása is az ő nevéhez fűződik.  

Fásy Ádám és Tóth Boglárka,  a Magyarok Világszépe 2020 királynője

1992-től 15 éven át a Miss Universe magyarországi fordulóját, 1996-tól pedig 10 éven keresztül a Miss World Hungary-t rendezte meg hazánkban.  Többek között Kapócs Zsóka, Horváth Éva, Proksa Szandra karrierje is Fásy Ádám által szervezett szépségversenyen indult.  Laky Zsuzsi 2002-ben a Miss World Hungary szépségversenyen a királynő első udvarhölgye lett. 2003-ban Magyarországot képviselhette a Miss Európa szépségversenyen Párizsban, amit meg is nyert.  

A magyarországi rendezvénysorozat „a szépség és a jóság” jegyében zajlott. 2000-ben karitatív tevékenysége elismeréséül Fásy Ádám kitüntetést is átvehetett Donald Trumptól, a Miss Universe organization akkori elnökétől, a legkaritatívabb szépségversenynek járó díjat.   

Fásy Ádám kitüntetést is átvehetett Donald Trumptól

10 év szünet után 2016-ban Magyarok Világszépe néven útjára indította kis hazánk világversenyét. A világsiker nem maradt el, ugyanis Mikó Fanni a Magyarok Világszépe 2019-es királynője Egyiptomban képviselte hazánkat a Miss Intercontinental Világversenyen és hazahozta a királynői címet. 80 lány közül választották meg a világ legszebbjének! 

Az idei versenyre a jelentkezés még tart, a http://www.magyarokvilagszepe.hu oldalon a jelentkezési lap kitöltésével a világból azon hölgyeket várják, akik magyar identitással rendelkeznek, valamint 17. életévüket betöltötték, de még nem idősebbek 27 évesnél. Ennek megfelelően a versenyen részt vehet országhatártól függetlenül, az anyaországon kívül bármely földrészen élő hölgy, csak bizonyítottan rendelkezzen magyar felmenőkkel.  

A tét nagy, hisz a korona és a királynői cím mellett a győztes hölgy képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen, valamint a versenyzők közül kerül ki az a hölgy is, aki a Top Model of the World modellversenyen indulhat Magyarországot képviselve. Mindemellett az idei évben a királynő nem kisebb nyereménnyel lehet gazdagabb, mint egy Fiat 500-as személygépkocsival, a Pappas Autó támogatásával.  

A verseny fináléja  Győr városában kerül megrendezésre július 24-én vasárnap. A versenyt megelőző felkészítő tábor július 17-én veszi kezdetét szintén Győrben, az ETO PARK Hotelben.

Forrás: kisalfold.hu

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva