topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

A Covid miatti hosszú kihagyás után Dolly túl a 7. x-en elképesztő energiával állt újra színpadra.

Az azonban mindenkinek feltűnt, hogy az énekesnő felszedett jó pár kilót és új fellépő ruhákat is kellett csináltatnia. A Kiskegyednek elárulta, hogy nemrég orvosi segítséggel vágott bele a fogyókúrába, hiszen szeretné visszanyerni régi formáját.

Sajnos, majdnem két ruhamérettel lettem bővebb. Szomorkodom is miatta! A fellépőim nagy része a szekrényben vár. Az egésznek az oka két nagyon súlyos műtét, amit eddig eltitkoltam. Több mint 3 és fél óra volt mindkét operáció mélyaltatásban és több hét volt a felépülésem. Ez kihatott sok mindenre, de főleg a hormonműködésre sajnos. Pillanatok alatt felszaladt 15 kg. Hiába próbáltam ki sok mindent, nem használt. Ehhez hozzájött nemrég a kényszerpihenő másfél évig. Én megszoktam, hogy egész életemet végig sportoltam, és negyven éve minden hétvégén fellépek legtöbbször két- négy buli,- és hiába próbáltam jóformán pl. éhen halni, a mozgás hiánya ezt eredményezte.

Milyen módszerrel vágott bele a fogyókúrába?

A bulik, vagyis a mozgás valamit már eredményezett. Nincs szénhidrát, nincs süti, csoki, csak sovány húsok, saláták, főzelékek. Csak durum lisztből készült tésztákat fogyasztok. Csak vizet iszom. Hát nagyon nehezen megy le, de makacs és kitartó vagyok. Tavaly ajánlottak egy kezelést is- mit veszthetek alapon, kipróbáltam. Dr.Gundrum Bea belgyógyász, akupunktőr különleges kezelést alkalmazott nálam. Orvosi kollagént és egyéb anyagokat juttatott a testem akupunktúrás pontjaiba, a nyirokkeringés és egyéb szerveim is javultak, ezzel együtt a méretem is változnak jó irányba. Sajnos a kezelésben most szünet van, mert eléggé megviseli a szervezetet, kell neki a pihentetés. De folytatni fogom, ahogy lehet. Kilók mentek már le. A cél a régebbi fellépők újbóli hordása lenne. Akkor már elégedett leszek.

További részletek a Kiskegyedben!

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva