topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fásy Ádám a dobok mögött

Az elmúlt hét végén fergeteges hangulatban telt Hajdúböszörményben a Zúzós Zúzapörkölt – Zúza Ételek Fesztiválja. Közel száz csapat nevezett a főzőversenyre, nem volt könnyű dolga a Vasárnapi Blikk séfje vezette zsűrinek, hisz kiváló és különleges zúzából készült ételeket főzött a népes mezőny.

A Zeneexpressz zenés vonata pénteken robog tovább Békés megyébe. Fásy Ádámról köztudott, hogy a jótékonyság nagyon fontos szerepet tölt be az életében, így elfogadta a Kereskedelmi- Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzési Alapítvány felkérését és a fővédnöki tisztséget tölti be a szombat este Békéscsabán megrendezésre kerülő Jótékonysági bálon, ahol az est folyamán zenekarával és Varga Viktor társaságában lép színpadra.

Fásy Ádám, Dr. Tiba István országgyűlési képviselő és a  fiatal versenyzők

Nem volt könnyű dolga a Vasárnapi Blikk séfje vezette zsűrinek, rengeteg jó ételt kóstolt az elmúlt hétvégén

A dedikálás sem maradt el a versenyen

Az Alapítvány a bál teljes bevételét a Békéscsabai SZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola tanulóira fordítja majd. Szombaton, Békésen a Városi Sportcsarnokban indul a nap, ahol már reggel kezdetét veszi a Kolbászvigalom. A környéken készült finomságok messze földön híresek, így a kolbászkészítés áll a rendezvény középpontjában. A zsűri elnöki tisztségének betöltése mellett Fásy Ádám a színpadon 10 órától sztárvendégeivel, a versenyzők munkáját megkönnyítve szórakoztatja a kolbászkészítő csapatokat és az egybegyűlteket.

A Zeneexpressz rendezvényein többször lépett már fel Nótár Mary és Opitz Barbi is

Az Apostol együttes, Bebe, Kis Grófo valamint a Digitál zenekar garantálja a jó hangulatot. Innen gőzerővel száguld tovább Telekgerendásra a Zeneexpressz vonata, ahol első alkalommal rendezik meg a Káposzta Fesztivált.

 

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva