topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Fásy Zsüliett szeptember közepén az Adriai-tengernél lazított: több dögös kép is készült róla.

Fásy Zsüliett jó példa arra, hogy nem villámdiétáktól vagy fogyókúrás szerektől kell várni a tartós eredményt, életmódváltásra van szükség, arra, hogy valaki hosszú távon is tartani tudja a súlyát, és ne szaladjanak vissza rá a leadott pluszkilók. 

Fásy Ádám lánya sokáig küzdött súlyfelesleggel, tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de amint visszatért a megszokott étrendjéhez, a pluszkilók is visszakúsztak rá. 

Fásy Zsüliett nyaralási fotói

A kommentelők szerint büszke lehet 40 kilós fogyására, bombázó lett belőle. Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett

A Tisza-tónál és otthon, a kertjükben viselte az elmúlt nyáron ezt a dögös szerelést. Fotó: Instagram/Fásy Zsüliett

Az elmúlt három évben sok lemondással járt, hogy több mint 40 kilót sikerült leadnia, de a kitartás és a türelem meghozta a kívánt eredményt. Tavaly tavasszal még számolta, az általa elkészített ételekben hány kalória van, de 2021-ben erre már nincs szüksége, érzi, miből mennyit ehet. A cukros üdítőket vízere cserélte, elhagyta az egészségtelen ételeket, elbúcsúzott a kenyértől, a péksüteményektől és csokoládétól is, így átlagosan két kilótól szabadult havonta. 

 

 

A 23 éves Fásy Zsüliett látványos fogyásán az Instagram-követői is ámulnak, az adriai tengerparton készült fotóit is sokan dicsérték.

Forrás: Femina.hu

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva