topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Több ezren választották hétvégi programnak a IX. Tiszacsegei Harcsapaprikás Főző Fesztivált, ahol az idei évben száznál is többen neveztek a versenyre a legízletesebb harcsapaprikás díjért. A fesztivál fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter volt és a szervezők ez alkalommal is a halfogyasztás népszerűsítését tűzték ki célul.

Szombaton már Fásy Ádám sztárfellépők sokaságával Újtikosra érkezik.

Délelőtt a bográcsokban 136 féle étel készült. A zsűri elnöke, a Vasárnapi Blikk séfje Fásy Ádám szerint nehéz dolga volt a bírálóknak, ugyanis változatosak voltak az ételek, túrós csuszával, sőt slambuccal is tálalták az elkészült étkeket, remek ötletekből idén sem volt hiány. Amíg a csapatok főztek, ugrálóvárak, családi programok, kirakodó vásár, színpadi programok szórakoztatták az odalátogatókat.

Íncsiklandozó harcsapaprikás adagok a Tiszacsegén

A versenyt követően délutánra még inkább megtelt a Tisza-part, kezdetét vette a buli. A színpadon sorra érkeztek a sztárfellépők, az est folyamán a Zeneexpressz csapata gondoskodott a jó hangulatról. Fantasztikus hangulattal zárult az idei fesztivál, a közönség kitartó tapsától volt hangos a Tiszacsegei Halászcsárda környéke.

Holnap a masiniszta, Fásy Ádám vezetésével a Zeneexpressz vonata sztárfellépők sokaságával Újtikosra érkezik, ahol XIII. alkalommal kerül megrendezésre a Tésztafesztivál. Az idei évben a Blikk séfje a főzőverseny zsűrijében is helyet foglal, ahol a jelentkezők süthetik-főzhetik a különféle hagyományos tésztás ételeket.

A fesztivál jelképe az aranyfakanál és a tésztakorona, amelyet a legfinomabb tésztaétel készítőjének ítél oda a zsűri.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva