topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Minden szülő átéli ezt, Kökény Attila most őszintén beszélt az érzelmeiről.

A népszerű magyar énekes, Kökény Attila egész családja imád zenélni. Talán ezért nem is meglepő, hogy egyik gyermeke, a 14 éves Lali is a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét. A tini most készül berobbani a köztudatba, hiszen nemrég jelent meg a legújabb hivatalos videóklipje – írja a Bors. Kökény Attila pedig nem titkolja, hogy félti őt!

Természetesen hihetetlenül büszke vagyok rá, és arra is, hogy nemrégiben felvették egy zenei konzervatóriumba

Ilyen a hangja Kökény Attila fiának:

 

„Örülök annak, hogy a három gyermekem közül legalább az egyik a zenei pályát választotta és viszi tovább a családi örökséget. Lali már régebben elkezdett foglalkozni a zenéléssel, de ez az első önálló klipje. 5-6 évesen kezdett el zongorázni, énekelni pedig akkor, amikor készültem a Sztárban Sztár adásaira, és velem együtt tanulta meg a dalokat. Akkor vettem észre, hogy jó hangja van. Mindent összevetve; örülök, hogy ezt is megtapasztalja, és ilyen élménnyel megy majd továbbtanulni” – mondta az énekes.

Próbálja tanácsokkal is ellátni a fiát, hiszen tudja, mennyire nehéz az énekesi pálya:

„Még nem tudom, mit mondhatnék neki, hiszen csak 14 éves. Ha majd nagyobb lesz, nyilván elmesélem neki, milyen hátulütői vannak ennek a pályának, de az is lehet, hogy felesleges lesz, mert addigra már megtapasztalja. Persze néha adok neki apai tanácsokat.”

Forrás: Blikk Rúzs

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva