topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

 

A közösségi oldalán smink nélkül is megmutatja magát követőinek Singh Viki. A vonzó énekesnő elárulta, jobban is érzi így magát.

Színpadi emberként sok sminket hord, ám nemrég elárulta, privát nem festi magát. Miért döntött így?

– Korábban az esetek kilencven kilenc százalékában kifestettem magam, amikor elindultam valahova. Ám több mint egy éve elkezdtem egy olyan bőrápolási rutint, amellyel a saját bőrömet szerettem volna annyira rendbe hozni, hogy ne legyen szükségem sminkre.

Olyan rossz állapotban volt?

– Két éve abbahagytam a fogamzásgátló tabletta szedését, utána nagyon csúnyán pattanásos lett az arcom. Akkor döntöttem el, hogy ez így nem mehet tovább. Azóta amellett, hogy próbálok egyáltalán nem használni sminket, tisztítom, táplálom, vigyázok rá.

Szereti a smink nélküli önmagát?

– Kellett idő ahhoz, hogy megszeressem a tükörképem. Szerintem ez megtörtént és mostanra már nem is szeretek sminkelni. Mostanra eljutottam odáig, hogy smink nélkül sokkal jobban érzem magam. Sőt, egyre kevésbé értem azokat, akik főleg nyáron, állandóan ki vannak festve.

Akkor a smink nélküli képek, amelyeket posztol, példamutatás is?

– Igen, szeretném, ha az lenne. Láttam fiatal lányokat a strandon vízálló sminkben napozni, amitől teljesen elhűltem. Az állandó sminkelés örökre tönkreteszi az arcbőrt.

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva