topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Balázs Klári és Korda György hétfőn ünnepelték a 41. házassági évfordulójukat

Soha nem beszéltek otthon a betegségről Kordáék, együtt mégis sikeresen túljutottak rajta.

A Korda házaspár hétfőn ünnepelte a 41. házassági évfordulóját. Sok boldog perc mellett bőven kijutott nekik a rosszból is, amit szeretet nélkül biztosan nem éltek volna túl.

Balázs Klári és Korda György egy étteremben szerette volna megünnepelni az évfordulót, ám a kánikula miatt úgy döntöttek, az otthonukban teszik ezt, ahol beszélgetnek egy jót.

Klári a Borsnak elmondta, az életük akkor is egy kaland, ha nem teszik ki a lábukat a házból, jól elszórakoztatják egymást. Az énekesnő szerint a kapcsolatuk titka az, hogy szerelmei és jó barátai egymásnak, akik minden körülmények között kiállnak a másikért.

Balázs Klári a nehezebb időszakokról is őszintén beszélt. Elmondta, hogy az anyagiak sosem okoztak a kapcsolatukban feszültséget. Pedig, amikor a villát építették, az egyik kis szobába költöztek be, a többit pedig kiadták, hogy tudják a hiteleket fizetni. Eleinte úgy gondolták, gyorsan letudják majd ezt az időszakot, ám az végül öt évig tartott. Sokat vitatkoztak emiatt, de az fel sem merült bennük, hogy különköltözzenek. Klári sosem volt nagyon féltékeny típus. Elmondta, hogy Korda sosem viselkedett vele úgy, hogy azon kelljen gondolkoznia, hogy elhagyhatja őt egy másik nőért. Hiába írták az újságok, hogy nők százai rajongják körbe az énekest.

Az első pillanatban tudtam, hogy ő az én emberem, de ő is tudta, hogy én az övé vagyok. Csak megjegyzem, abban az időszakban nem csak hölgy rajongók voltak, de nyomulós fiatalemberek is, akik sosem kaptak lehetőséget tőlem. Egyszerűen nem kellettek. A legnehezebb talán a betegség alatt volt. Az megviselt minket” – mondta Klári.

Korda György háromszor volt egymás után súlyos beteg. Balázs Klári elmondta, hogy ez az időszak rendkívül megterhelő volt számukra. „Láttam, hogy nagyon harcol, és én is harcoltam vele együtt, mégsem beszéltünk egyetlen szót sem róla.. Még mindig beleborzongok, ha eszembe jut az a beszédes csend. De ezt is túléltük, a szerelmünknek köszönhetően” – tette hozzá.

Hálát adnak a jóistennek, hogy az életük úgy alakult, ahogy, amiért kőkeményen megdolgoztak. Klári hozzátette: mindehhez nagy szerencse is kellett. „Bizton állíthatom, hogy az a szerelem, ami fellobban és az igazi, az nagyon sokáig tart, sőt, a sírig elkíséri az embert. Mi a síron túl is szeretni fogjuk egymást” – zárta mondandóját az énekesnő.

Forrás: Blikk

Forrás: Blikk

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva