topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fásy Ádám

A hétvégén, Kartalon megrendezésre került a vadásznapi jótékonysági program, amelynek teljes bevételét a szervezők a Semmelweis Egyetem Alapítványának ajánlottak fel.

A rendezvényt megnyitotta a Virágos-pusztai vadásztársaság alelnöke, dr. Kovács Zoltán kormánybiztos és dr. Merkely Béla a Semmelweis Egyetem rektora. A gyerekek számára lehetőség nyílott animációs programokra, lovaglásra és ugrálóvárazásra, de emellett szabadtéri bemutatókon is reszt vehettek, ahol vadászkutya, solymász, íjász valamint az elöltöltős fegyverek is bemutatásra kerültek.  

A Tények Plusz riportja a rendezvényről

A főzőversenyen finomabbnál-finomabb húsokból készültek az ételek, mint pl.: nyúlból, szarvasból, vaddisznóból, de a szervezők a vegetáriánusokra is gondoltak, ugyanis ínycsiklandozó grillzöldségeket is kínáltak. A zsűrizés Fásy Ádám elnökletével zajlott, akinek a segítségére volt Vomberg Frigyes és Lukács Lajos séfek.

A díjátadás pillanata: dr Merkely Béla Professzor úr gratulál a nyertesnek

A díjátadás után a közönség Fásy Ádám és a Digitál zenekar koncertjére bulizhatott. Ezt követte Nyári Bernadett, hegedűvirtuóz nagyszerű előadása, aki a későbbiek folyamán a szépséggurut megtanította hegedülni.

A hegedűvitruóz elhúzta Fásy Ádám nótáját 

 

Nyári Bernadett hegedűlni tanítja a szépséggurut

Az est záróakkordjaként Kollányi Zsuzsi állt a nagyérdemű elé.  Legközelebb a Zeneexpressz csapatával július 31-én Dégen találkozhatnak.

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva