topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Ftó: Radics Gigi Instagram

Budapest — Kilenc éve ismerte meg az egész ország Radics Gigi nevét, amikor 2012-ben, mindössze 15 évesen megnyerte a Megasztár hatodik évadát.

Az azóta eltelt közel egy évtizedben rengeteget változott az énekesnő, a rajongók szeme láttára lett duci kislányból igazi díva, majd édesanya, lapunknak pedig azt is elmondta, hogyan emlékszik vissza a kezdetekre.

„Máig emlékszem, mennyire furcsa volt bekerülni ebbe a világba gyerekként. Endrefalva után a főváros és a tévés forgatag nagyon izgalmas volt, élveztem, hogy állandóan szép ruhákban, szép hajjal és csodás sminkkel álltam színpadra, még akkor is, ha sokszor idősebbnek 'maszkíroztak'. Persze, utólag visszanézve nagyon jót nevetek, hogyan gondoltam, hogy jól nézek ki annyi sminkben” – kezdte nevetve a Blikknek Gigi, aki kétszer is indult a tehetségkutatón, ám akkor az élő show előtt kiesett.

„Nagyon vágytam a sikerre, és rengeteget dolgoztam is érte. Ezt sokan nem tudják, hiszen nem láttak bele a munkámba, de utólag is azt gondolom, hogy sok felnőtt nem tett bele annyit, mint én gyerekként.”

Gigi tanárhoz járt, képezte a hangját, kitartóan küzdött, hogy hazánk egyik legismertebb énekese legyen, ám a sikerek és csillagás mögött nem volt mindig könnyű a zenésznek.

 

 

„Komoly fejlődésen mentem át mind szakmailag, mind emberileg, Makulátlan kislányként kerültem reflektorfénybe, aztán kaptam hideget-meleget, és megtapasztaltam az árnyoldalát is az ismertségnek” – folytatta az énekesnő.

„Sokszor smink nélkül nem is mertem kilépni az utcára, mert féltem, hogy mit mondanak vagy gondolnak rólam, és idő kellett, mire ezeket a görcsöket elengedtem. Önmagammal szemben lettem őszintébb a külsőségeket tekintve.”

Hamar jöttek a sikerek, arany- és platinalemezes dalokkal került fel a toplistára, és kétszer is mentori szerepet kapott az X-Faktorban.

„Jött a mókuskerék, és az elmúlt egy évben tudtam végre lassítani, pihenni. Biztos vagyok benne, ha nincs a pandémia, akkor a várandósságom alatt is többször lépek fel, de nem bánom, hogy nem így alakult. Októberben megszületett a kislányom, Bella, aki a mindenem, hálás vagyok, amiért én lehetek az anyukája. Kislányként mindig is ilyen életről álmodtam, boldog anyuka és menyasszony vagyok, örülök, hogy megtaláltam azt a férfit Áron személyében, akit nagyon szeretek és aki a kislányom édesapja, nagyon boldogok vagyunk. Persze ezért a boldogságért is megküzdöttem, dolgoztam. Fejlesztettem magamat, hogy mindenre jusson időm, az anyaságra, a páromra, a családomra és a munkára is.”

 

 

Új dallal jelentkezik

Pénteken jelenik meg Radics Gigi új dala, amelyet édesapjával együtt írtak. „Nem vagyok ilyen a címe, remélem, hogy szeretni fogja a közönség. Ez egy nagyon fülbemászó, igazi nyári, csajos popdal, amire szerintem a rajongóim régóta várnak már. Ezt a számot adom elő a TV2 Neked énekelek gálaestjén is, ahol az árvákon segítünk. Fontos számomra, hogy jó ügyek mellé álljak” – mondta lapunknak Gigi.

Forrás: Blikk

 

 

 

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva