topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Az énekesnő általában hidegvérrel kezeli a rosszindulatú kommenteket, azonban volt, hogy ijesztő fenyegetéseket kapott.

Tóth Vera számtalanszor kapott már negatív kommenteket közösségi oldalain, azonban volt, hogy ijesztő fenyegetésekkel is találkozott. Az énekesnő Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom videójában vallott arról, hogy sok előnyét látja a közösségi oldalaknak, de van az a pont, amikor neki is elég.

A közösségi média számomra nyolcvan százalékban áldás, húsz százalékban átok. A szakértőkkel folytatott beszélgetésből is kiderült, és magam is tapasztaltam, hogy egy-egy megosztó téma milyen indulatokat képes kiváltani. Ez is azt mutatja, hogy sokfélék vagyunk, sokfajta frusztráció működik bennünk - vallotta be Vera, aki arról is beszélt, hogy a koronavírsuos megbetegedése miatt rengeteg támogatást, de nagyon sok támadást is kapott az interentetn keresztül, továbbá azt is elárulta, amire megtanította a jávány az a türelem, megtanulni várni, nyugodtnak maradni.

A gyűlölködő kommenteket pedig igyekszik hidegvérrel kezelni, azonban sok évvel ezelőtt egy olyan üzenetet kapott, amely igencsak megijesztette. Egy férfi megírta neki: "meglátod, ott leszek a következő koncerted hangpróbájánál".


Jeleztem a biztonsági őröknek, hogy a szokásosnál is jobban figyeljenek, de akkoriban még senkit nem foglalkoztatott az online fenyegetőzés. És az illető tényleg odajött. Bármi történhetett volna. Azóta már sokkal komolyabban vesszük az ilyen jellegű ügyeket – nyilatkozta Tóth Vera, számolt be róla a Bors.

Forrás: Blikk

Fotó. Instagram

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva