topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fotó: Fásy Zsüliett Facebook

Fásy Zsüliett mindenben a pozitívumot keresi. A pandémia időszakára is ajándékként tekint, mert így sok és tartalmas időt tölthetett szüleivel. A Sztár Limonádénak elárulta, bár sokat dolgozik, de igyekszik minél több energiát fektetni a tanulásba, jelenleg kommunikációs szakon tanul és ma már egyedül végzi többek között - édesapja televíiós felvételeinek vágómunkáit is. Külsőleg is jelentős változáson ment keresztül, hiszen életmődváltásának köszönhetően 43 kilogrammtól sikerült megszabadulnia.

A Sztár Limonádé márciusi számában Fásy Zsüliett többek között az életmódváltásáról  is beszélt.  Részlet az interjúból:

„Ha visszatérnénk a régi étkezési szokásaimhoz, sajnos biztosan visszaszedném a leadott kilóimat. Ezért kellett egy teljes életmódváltás mellett döntenem. Nagyjából három évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, hogy tennem kell valamit. Az egész életemet végigkísérte a folyamatos fogyókúrázás. Mindig ingadozott a súlyom, mert amikor sikerült is valamennyit lefogynom, sajnos mindig visszajöttek a kilók. Csak átmenetileg értem el eredményt, végül mindig elölről kellett kezdenem. Agyban is meg kellett érnem ahhoz, tudjam irányítani és kontrollálni magamat, hogy ne egyek túl sokat. Visszagondolva, soha nem étkeztem egészségtelenül, nem voltam a gyorsételek rabja, mindig változatosan ettem, talán a mennyiséggel volt probléma.

Ezt kellett szabályoznom, és szépen, fokozatosan sikerült is. Nem azok táborába tartozom, akiről pillanatok alatt olvadnak le a kilók, de most már nagyon jól érzem magam a bőrömben. Ma már látom, hogy a rendszertelen életmódom is befolyásolta a plusz kilók felszedését. A karantén sokat segített abban, hogy mindig ki tudtam pihenni magam, időben felkeltem, és az étkezést is szabályoztam. Mielőtt belekezdtem, sokat olvastam, mi módon lehet tartós eredményt elérni. A karantén előtt sokat segített, hogy elkezdtem ellipszis trénerezni is. Ez egy türelemjáték, nem lehet várni, hogy az évek alatt felgyarapodott felesleges kilók egyik pillanatról a másikra eltűnnek. Jelenleg mínusz 43 kilónál tartok. Sokat gondolkodom rajta, hogyan tudtam mindezt magamon cipelni. Szinte elérhetetlennek tűnik, ha kimondjuk, hogy le kell adnunk 20-30 kilót.

Viszont ha csak 5 kilót tűzünk ki célul magunk elé, sokkal jobban gondoljuk, hogy meg tudjuk csinálni. Mindig apránként kell haladni, és amikor elértük, amit szerettünk volna, újabb célt kell választani, és ezzel lendületre kapunk. Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha több mint 40 kilót sikerül leadnom. Várom, hogy újra minden a régi legyen, és visszatérhessek az edzőterembe is, mert a célom, hogy megtartsam a jelenlegi súlyom, de a mozgással szeretném még formálni magam.”

Fotó: Fásy Zsüliett Facebook

Teljes riport a Sztár Limonádé márciusi számában olvasható

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva