topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Szandi válaszol a kérdésekre.

Hogyan hatott önre a koronavírus okozta bezártság?

– Mindig úgy éltem, hogy igyekeztem a rossz dolgokban is megtalálni a jót. Most is optimista vagyok és aktívabb, mint valaha. A házunkban van a stúdiónk, de 22 éve nem töltöttünk még ennyi időt ott, mint az elmúlt egy évben. Új oldalamról is megmutatkoztam, számos különleges zenei videót készítettünk.

Edzésvideókat is rendszeresen oszt meg. Másokat is mozgásra akar bírni?

– Mivel sokan kíváncsiak, hogyan tartom magam formában, elkezdtem videókat feltölteni a csatornámra. Úgy gondolom, nem kell mindenkinek vékonynak és izmosnak lenni, a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A testi egészséghez szerintem elengedhetetlen a lelki egyensúly. A rendszeres mozgás pedig hozzásegít, hogy lendületesek és aktívak maradjunk.

Naponta tréningezik?

– Nem. Van, hogy egy hétig sem edzek, de olyan is előfordul, hogy mindennap. Van, hogy nincs kedvem edzeni, de tevékenyen élem a mindennapjaimat, ha újra beindul az élet, készen állok! Ha végre színpadra állhatok újra, nem szeretnék már a második dal után levegő után kapkodni.

Úgy érzi, ellustulunk?

– Megértem, hogy mindenkinek elege van a bezártságból, és ebbe bele is lehet lustulni. Szeretek mindennap csinálni valami hasznosat. Rendbe rakok egy szekrényt vagy rendszerezek olyan dolgokat, amiket már régóta szerettem volna rendben tudni. Minden napban fel lehet fedezni valami jót. Egy életünk van, rajtunk múlik, milyen lesz.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva