topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Gönczi Gábor ismét apai örömök elé néz /Fotó: TV2

Hatalmas boldogság érte Gönczi Gábort és feleségét, Gönczi-Szlama Ildikót: hamarosan újabb taggal bővül a családjuk!

A Tények műsorvezetője és szerelme most nagyon boldog, de nehéz időszakon vannak túl. A koronavírus első hulláma alatt nem akartak még belevágni a családbővítésbe, ám szeptembertől egyre erősebben érezték: szeretnék, ha kisfiuknak, Áronnak lenne egy testvére. A szülők nem tudták, hogyan fogadja majd a négyéves gyermekük a hírt, ám szerencsére mint kiderült, nem is kellett aggódniuk emiatt, Áron ugyanis a nagy bejelentéskor elmondta, hogy ő már tudta ezt.

„Apa, anya, én ezt már tudom. És azt is, hogy egy fiú és egy lány is ott van a pocakodban. A fiú neve Vencel lesz, jó?” – jelentette ki a kisfiú szilveszterkor. Édesanyja a Story magazinnak elmondta, Áron reakciója azért nem volt meglepő számukra, mert a kisfiú most épp a „mindent tudok” korszakot éli. Hozzátették: nem most döntötték el, hogy újabb gyermeket akarnak, azonban a járványhelyzetben korábban nehezebben határozták el magukat. Amikor lecsengetett a vírus első hulláma úgy vélték, hogy itt az ideje belevágniuk, mert rosszabb már úgysem lesz.

„Aztán sajnos jött a második hullám, de akkor már nem akartunk ezzel foglalkozni, úgy voltunk vele, mindig lesz valami oka, hogy miért halogassuk” – árulta el Gönczi Gábor, aki azt is elmondta, hogy arról fogalmuk sem volt, mennyi időt kell várniuk a fogantatásra. Azt gondolták, talán mire összejön a második gyerek a járvány is lecsenghet, ám Ildikó már pár napon belül észlelete azokat a bizonyos jeleket.

„Áron is hamar érkezett, ki hitte volna, hogy megint ilyen szerencsénk lesz. Mindenképpen szerettünk volna második babát, és amikor Áron megszületett, sok időpontot tervezgettünk, először kétéves korában szerettünk volna neki kistestvért, majd háromévesen. De mindig tologattuk. Talán azért is, mert Áron szerelmünk második évében érkezett, a legnagyobb boldogságba, és ugyan igazi családdá formált minket, de át is alakította az életünket” – mesélte az édesanya. Mint mondja, eleinte ez azzal járt, hogy a kisfiút minden közös programra magukkal vitték, ám ahogy Áron egyre nagyobb lett, visszakapták ők is a kettesben töltött idő szépségét, éppen ezért lesz majdnem öt év a két gyermek közötti korkülönbség.

Túl vannak a nehéz időszakon, nem volt egyszerű a koronavírus idején. Nyáron érkezik a műsorvezető kislánya, a Mokka nézőinek részletesen mesélt adásban.(TV2 MOKKA)

 

Ildikó, aki pszichológusként tréningeket és egyéni fejlesztéseket tart cégeknél, időközben szeretne visszamenni dolgozni, ám a járvány miatt ezek a megbízások is megszűntek. Mindez mégsem adott nekik okot a búslakodásra: míg otthon voltak, rengeteg minőségi időt töltöttek együtt, éppen ezért erősödött meg bennünk a gondolat, hogy szeretnének a házba még egy babát.

Ildikó hamar észrevette magán a terhesség jeleit, amit azért is furcsállt, mert amikor a kisfiát várta, mindez nem így zajlott. Mindezek ellenére biztosan érezte, hogy újra gyermeket hord a szíve alatt. Gábor viszont nem akarta magát elsőre nagyon beleélni, hiszen úgy vélte, túlságosan kevés idő telt el még az elhatározásuk óta.

„Ott álltunk a fürdőszobában, sikítottunk, öleltük, csókoltuk egymást” – idézte fel a műsorvezető a pillanatot, amikor kiderült, hogy szerelme várandós. Hamar kiszámolták, hogy a baba július végére vagy augusztus elejére várható, s ahogy múltak a napok, az is kiderült, hogy Ildikónak ez a terhessége most valóban más, hiszen sokkal több tünetet produkált. Az édesanya az első négy hónapban gyomorégéssel, egész napos hányingerrel küzdött.

Ez idő alatt mindhárman bezárkóztak a házba, Áron sem járt óvodába. A TV2-nél is boldogan fogadták a műsorvezető örömhírét, azonnal kapott egy külön irodát és a kollégáival sem találkozott, nehogy hazavigyen bármit is.

„Stresszes időszak volt, ahol tudtam, segítettem Ildinek, aki olykor egész nap nem tudott felkelni a rosszulléttől. Mindeközben féltem és aggódtam, nekem kellett lenni annak, aki azt sugározza, minden rendben lesz” – mesélte Gábor. Amikor eleinte otthon szóba került a terhesség és Áron is jelen volt velük, próbáltak rébuszokban beszélni, nehogy a kisfiú rájöjjön, miről is van szó.

„De rájöttünk, hogy valójában érzi, érti mi történik, levette, hogy kistestvére lesz, viszont beszélni nem akart róla” – tette hozzá Gábor, aki azt is elárulta, hogy már tudják, Ildikó kislányt hord a szíve alatt. Áronnak azonban hiába újságolták el, a kisfiú mindig azt mondogatta, hogy tudja, neki öccse lesz.

Ildikó már túl van a 17. héten, testileg és lelkileg is jól van. Most már eljött az az idő, hogy kiélvezheti a várandósság minden pillanatát: már édesanyaként várja a kisbabáját és mindig azon gondolkozik, milyen jó lesz, ha megszületik. Sőt, mint mondja, már most kétgyermekes szülőknek érzik magukat.

„Naponta megköszönöm Ildinek, a sorsnak, a Jóistennek, hogy mindent megkaptam az élettől, tőlük mindent, amire valaha vágytam” – tette hozzá boldogan a műsorvezető.

Forrás: Blikk

Fotó: TV2

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva