topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Singh Viki

Singh Viki arról mesélt a vele készített interjú során, hogyan hatnak rá azok a képek, melyeket a közösségi médiában vél felfedezni, miközben ő maga is igyekszik a lehető legjobb formában tartani magát.

Az énekesnő, aki pár napja ünnepelte 35. születésnapját most arról beszélt többek között, hogy két évvel ezelőtt egyfajta átalakulás vette kezdetét az életében:

„Két éve kezdődött az átalakulásom, próbálom megtartani a formám és az arcom fiatalságát. Színpadon állok és a képernyő előtt dolgozom, nem engedhetem meg magamnak, hogy megöregedjek. Nehéz elfogadni, hogy könnyebben szaladnak fel a kilók, és nehezebben mennek le, vagy egyáltalán nem... El kellett fogadnom, hogy már nem vagyok húszéves!” mesélte nyílt őszinteséggel, a HOT! magazinnak.

„Akkor eszmélek rá, hogy mennyire rossz ez az egész, amikor már takargatom magam a párom előtt. Ilyenkor jön egy 'átkattanás', és minden újra visszaáll a rendes kerékvágásba” – mondta, majd azt is megosztotta, mi a legfontosabb számára, ha családalapításról van szó.

 

 

„A gyerekkori rossz emlékek miatt nagyon fontos számomra az anyagi biztonság, főként emiatt érzem úgy, hogy még nem fér bele az életembe a családalapítás. Szeretném megalapozni a jövőmet. Muszáj fiatalon tartanom magamat, még nem értem fel a csúcsra” – zárta szavait Viki, aki boldog párkapcsolatban él szerelmével, Tamással, akivel új vállalkozása keretin belül szakmabeli társainak énektanárként segít megtanulni egy bizonyos éneklési módszert.

Forrás: Blikk

 
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva