topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Örömhírrel jelentkezett Korda György és Balázs Klári, a végtelennek ható várakozásnak ugyanis vége, hiszen az ország kedvenc „pókermágusa” megkapta a koronavírus elleni védőoltás első adagját.

Az énekes és felesége önkéntes karanténba vonult, amelyet ugyan nem volt egyszerű kibírni, de mint minden rossz dolognak, ennek is hamarosan eljöhet a vége. Gyuri bácsinak csörgött a telefonja, a vonal végén pedig háziorvosa volt, aki tájékoztatta: eljött az idő, ő is megkaphatja a koronavírus elleni védőoltást.

Az énekes azt mondja, türelemmel várt a sorára, esze ágában sem volt protekciót kérni, hiszen aki előtte van a sorban, annak nagyobb szüksége van az oltásra. De miután neki is van egy krónikus betegsége, mostanra őt is behívták. Azt mondja, a hívás pillanatában pánik lett rajta úrrá.

„A háziorvos telefonált, amikor meghallottam a hangját és azt, hogy mehetek az első oltásért, olyan izgatott lettem, hogy az egekbe szaladt a vérnyomásom! Ideges lettem, nem tudtam, mi vár rám, valóban ezt akarom-e egyáltalán... Aztán a rendelőben teljesen megnyugodtam. Ott minden szakszerűen ment, és olyan flottul, hogy mire kettőt pislogtam, kész is voltam” – árulta el a nagy pillanatot megelőző percek gondolatait.

Az érthető módon jókedvű énekes azt is megosztotta a Bors interjújában, hogy teljes mértékben tünetmentes, és várja a második oltást, egyben örömtelinek tartja azt is, hogy eljött ez a pillanat, amire annyi ideje vártak már mindketten:

„Még a tűszúrást sem éreztem. Annyira gyors volt minden, hogy otthon ülve vettem észre, hogy elfelejtettem levenni a maszkomat. Nem fáj semmim, teljesen jól vagyok, várom a második oltást. Nagy megkönnyebbülés, hogy eljött ez a pillanat, végre szabadabban mozoghatok kicsit, a héten például elkezdődnek a póker közvetítések is, szóval kezd újraindulni az élet” – mondta Korda györgy, hozzátéve: Klárikának még egy darabig várnia kell az oltásra.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva