topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Fásy Zsüliett 23 éves korára 43 kilót fogyott

Fásy Zsülikeként ismertük meg két és fél évesen, amikor befutott édesapjához a színpadra. Ott is ragadt, Fásy Ádámmal rendszeresen felléptek élőben és a tévében, apja szépségversenyein is segédkezett.

Fásy Zsüliett ma már kevesebbet szerepel, inkább a háttérben tevékenykedik: ő vágja a Fásy Mulató fellépéseiről készült videókat, a szépségversenyek és a Zenebutik csatornán futó műsorok szervezésében vesz részt.

A túlsúllyal küzdő lány már a múlté, Fásy Zsüliett a 23. születésnapját már nádszálkarcsún ünnepelte a sárga ruhában.  

A duci kislányból mára bombázó nő lett, aki 2021. február 11-én ünnepelte a 23. születésnapját. Gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, az elmúlt három évben aztán fokozatosan leadta a súlyfelesleget. A cukros üdítőket vízere cserélte, elhagyta az egészségtelen ételeket, búcsút intett a kenyérnek, a péksüteményeknek és csokoládénak is. 

2019 márciusában a TV2 reggeli műsorában, illetve a Mokka egyik 2020 decemberi adásában.

A kilók lassan olvadtak le róla, átlagosan két kilótól szabadult havonta, a kitartás és a türelem azonban meghozta a látványos eredményt, mostanra már több mint 40 kilót adott le. Tavaly tavasszal még számolta, hogy az általa elkészített ételekben hány kalória van, de mostanra már nincs erre szüksége, érzi, miből mennyit ehet.

"Apukádtól el fogom kérni a telefonszámodat, ha odaadja" - bókolt neki Pachmann Péter, amikor Fásy Ádámmal tavaly december közepén a Mokkában főztek.

Nem divatos étrendeket követ, magának alakított ki egyet, mert szerinte mindenkinek olyan ételeket kell fogyasztania, amiket kedvel, hogy hosszú távon is tudjon diétázni. Persze a nehezebb ételekről ő is lemondott, de eszik húsokat vagy bacont is, csak mértékkel. 

Varga Viktorral tíz évvel ezelőtt - és 2020 nyarán, immár több mint 40 kilós fogyása után.

Az énekessel együtt szerepeltek a TV2 Szilveszteri Zenebutik című műsorában. Fásy Zsüliett egy csillogó estélyiben ragyogott.

Fogyása után nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie. Ma már egyre gyakrabban bújik dögös, az alakját kihangsúlyozó ruhákba. A 23. születésnapját is egy testhezálló, sárga darabban ünnepelte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott.

Bár ma is gyakran bújik feketébe, ami optikailag karcsúsít, igazából már nincs szüksége erre a trükkre, karcsú enélkül is.

 

Forrás: femina.hu

Fotók: TV2/Mokka, Facebook/Fásy Zsüliett

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva