topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy Ádám Raktárkoncert

Csepregi Évát kérdeztük arról, hogy ő hogyan viszonyul a koronavírus elleni védőoltáshoz.

Korábban megfertőzte a koronavírus, már jól van?

– Szerencsére igen, karácsonyra már minden rendben volt, mostanra pedig teljesen felépültem, nem maradt vissza semmilyen tünet. A vírus után sokáig fáradt voltam, de már az energia és az életerő is visszajött.

Választana a vakcinák közül, ha azzal járna, hogy később kapja meg az oltást?

– Ez egy nagyon érdekes kérdés... Alapvetően bízom az orvosokban és a szakemberekben, abban, hogy tudják, mit adnak be és hogy egyénenként kinek melyik javasolt. Ha azon múlna, hogy tudjak dolgozni, koncertezni, utazni, hogy be vagyok-e oltva, azt gondolom, nem válogatnék a vakcinák között, hanem bármelyikre igent mondanék.

Tart az oltástól?

– Nem, és alapvetően sem vagyok oltásellenes. A hatvanas években voltam gyerek, akkor gyermekbénulás, himlő és rubeola ellen is oltottak minket, én kárát ennek nem láttam. Szerintem elkerülhetetlen lesz a védőoltás, és ha ez kell ahhoz, hogy az élet visszatérjen a normál kerékvágásba, akkor igenis a szakemberekre kell hallgatni.

Honnan szokott tájékozódni ilyen kérdésekben?

– Amennyi haszna és csodája van az internetnek, szerintem annyira veszélyes is. Sok az ellenőrizetlen hír és tartalom, ami könnyen megtéveszti az embert. Az egyik honlap szerint egy vakcina tökéletes, a másik szerint pedig az a legrosszabb, hát kinek hihet az ember? Próbálok mindennek utánaolvasni és orvossal is konzultálni, hogy mi az igazság.

Forrás: Blikk

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva