topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Nem először éltek vissza Opitz Barbi nevével a neten

Felháborító! Nem először éltek vissza Opitz Barbi fotóival és nevével.

Ahogy a Blikk megírta, az X-Faktor korábbi nyertesének képével próbált követőket szerezni egy csaló, aki azt állította, ha bekövetik Instagramon az oldalát, pucér fotót küld az énekesnőről. Barbi a Blikknek elárulta, hogy sokan elküldték neki privát üzenetben ezt a felhívást, amit a csaló Insta Story-ba tett ki. Mint mondta, az egyik videójából, amin bikiniben látható, lett kifotózva a kép, majd lephotoshoppolták róla a bikinijét és gyümölcs emojikat tettek a helyére.

"A felhívás arról szólt, hogy aki az ő profilját beköveti, annak elküldi a kamu meztelen képet rólam. A cél az volt, hogy minél több követőt szerezzen, ez sikerült is neki átverés útján, ráadásul miután leszerkesztette a bikinit, képes volt új testrészeket szerkeszteni a fotóra, ami elég amatőr szintűre sikeredett neki. Így szerzett magának 12 ezer követőt" - mondta Barbi, akinek nagyon rosszul estek a történtek és embertelen dolognak tartja azt, hogy sokakat becsaptak és próbáltak átgázolni rajtuk pusztán amiatt, mert népszerűségre vágytak. Azonban nem csak Barbi, hanem a családja is felháborodott a történtek miatt és csodálkoztak azon, hogy lehet képes ilyesmire valaki.

Úgy tűnik, a csaló végül belátta, hogy nem tisztességes módon próbált hírnévre szert tenni, mivel bocsánatot is kért az énekesnőtől, akinek ugyan megfordult a fejében, hogy jogi útra tereli az ügyet, de megsajnálta a tettest.

Elfogadtam a bocsánatkérést, már nem haragszom rá. Valahogy úgy érzem, hogy valóban megbánta, gondolok a bocsánatkérő levél mellett arra, hogy pl. levette a profilképét, privátra állította a fiókját és megváltoztatta a felhasználónevét. Gondolkoztam jogi lépésekben, de amikor bocsánatot kért, megenyhült a szívem. Még gyerek, 14 éves, bízom benne, hogy ezt végleg bejezte és másokkal nem fordul ilyen elő

- tette hozzá Barbi, akit néhányan amiatt támadnak, mert túl sokat mutat magából. Elmondta, hogy annyi pozitív kommentet kap a rajongóitól, hogy ehhez képest a negatívak száma nagyon elenyésző. Neki pedig a rajongói véleménye számít igazán.

Mint kiderült, nem most először éltek vissza a képeivel és a nevével, mivel egyik rajongója például egy évekkel korábban készült képpel próbálja bebizonyítani az ismerőseinek, hogy együtt vannak.

"Egyik rajongóm a mai napig egy 2017-ben készült közös képpel próbálja elhitetni az ismerőseivel, hogy mi egy párt alkotunk, illetve üzleti találkozókra és egyéb “rendezvényekre” invitálja az embereket olyan felhívással, hogy: “Szeretnétek találkozni Opitz Barbikámmal?”, illetve: ”Ha szeretnél pénzt keresni, hívj fel minket”, közös képpel posztolva szintén" - mesélte az énekesnő. Hozzátette, hogy a rajongója kitalált történeket mesél róluk, ez már négy éve tart és gyakran kap privát üzeneteket a "róluk" szóló posztjaról, amikkel kapcsolatban mindig megkérdezik tőle, hogy igazak-e.

Barbi a Zeneexpressz  orosházi színpadán

Viszont nem ez volt az egyedüli eset, mivel nem csak a fotóival, hanem Barbi nevével is próbáltak visszaélni. Egy kamu hivatalos Facebook-oldalt hoztak létre a nevével, ahova olyan posztok kerültek ki, mintha ténylegesen ő kezelné az oldalt. Ami pedig még szomorúbb, hogy ennek az áloldalnak több ezer követőt sikerült összegyűjtenie. Az oldal meghirdetett egy miskolci Opitz Barbi koncertet is, amire több, mint kétezren igazoltak vissza, hogy ott lesznek, holott ilyen rendezvényről szó sem volt.

"Az “utolsó” pillanatokban értesültem erről, hogy valaki ilyen szinten az én nevemben és ráadásul “sikeresen” rengeteg embert átvert, privát üzeneteket kaptam, hogy pl. volt olyan, aki messziről utazott el Miskolcra, hogy ott lehessen a koncertemen. Teljesen lesokkolt ez az egész, hogy valaki képes volt ezt művelni" - tette hozzá Barbi, akinek nem csak a Facebookon éltek vissza a nevével, hanem a fiatalok egyik kedvenc közösségi oldalán, a TikTok-on is.

"Volt olyan is aki TikTok-oldalt üzemeltett “nekem”, és arra buzdította a követőit, hogy jelentsék az igazi vagyis a saját profilomat, mert ő az igazi Opitz Barbi. És eleinte kb. ugyanannyi követője volt a kamu profilnak, mint nekem. Ezért rengetegen hiteles profilnak gondolták. Szerencsére már azóta tiltotta a TikTok" - árulta el az énekesnő.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva