topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Megszületett Tabáni István második gyermeke, aki 2020 decemberében, karácsony előtt látta meg a napvilágot. A szülők különleges nevet választottak kisfiuknak.

A 2009-es Csillag születik győztese és jogász felesége, Csilla már 11 éve alkotnak egy párt, első közös gyermekük, Nataniel István már két és fél éves, akit egyébként ők csak Picurnak hívnak.

Karácsony előtt pedig megszületett a második kisfiuk is, ám a nevéről nehezen tudtak megegyezni a szülők: ,,Még két fájás között is a neveken alkudoztunk. Végül közel egy órával a baba születése után választottuk ki a Noel nevet, majd jóval később a Dominikot, ami Pistinek tetszett, én pedig megbarátkoztam vele” – árulta el a Story magazinnak Tabáni István felesége.

Korábban már megállapodtak arról, hogy legalább két gyereket szeretnének, de az énekest így is nagyon meglepte a nagyszerű hír:

Terveztük a babát, csak a mikort nem beszéltük meg. Azt hittem, viccel, amikor elmondta” mesélte Tabáni, aki hozzátett: a járvány az ő életüket is megnehezítette mind anyagilag, mind pedig érzelmileg, de így legalább több időt tud a családjával tölteni.

A 43 éves énekes immár kétgyermekes családapaként ünnepelhette a karácsonyt, amelyre élete egyik legszebb és legkülönlegesebb időszakaként tekint. Mint kiderült, ő is ott volt a szülésnél.

„A második kisfiunk 3840 grammal és 54 cm-rel született. Végig ott voltam Csilla mellett, én vágtam el a köldökzsinórt” mondta.

Eleinte Picur miatt sem voltak zökkenőmentesek a napok, hiszen az első két hétben nagyon féltékeny volt a kicsire, sokszor pedig a kelleténél erősebben nyúlt hozzá a kis Noelhez. Egyébként nagyon szereti a kistestvérét, s amikor hazahozták őt a kórházból, Picur csak ennyit kérdezett szüleitől: ,,Megtarthatjuk?”

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva