topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Különleges évfordulót ünnepel Szandi és férje: Bogdán Csaba, az énekesnő ugyanis tisztán emlékszik arra a napra, amikor 26 évvel ezelőtt – a szülői házat elhagyva – összeköltözött szerelmével.

 

Tündérmesébe illő emléket elevenített fel Pintácsi Alexandra, azaz Szandi. A bomba formában lévő, gyönyörű énekesnő az Instagram-oldalán árulta el követőtáborának, hogy napra pontosan 26 évvel ezelőtt sorsdöntő dolgot lépett meg: összeszedte holmijait, és elkötözött a házból, ahol nevelkedett, mert szerelmével, Bogdán Csabával akart élni tovább, vele tervezte jövőjét. Az énekesnő akkor 18 éves volt, szerelme azóta feleségül vette, s azóta is boldogan élnek, nyáron már 29 éve lesz annak, hogy egy párt alkotnak. Szerelmük gyümölcseként három gyermekük született, Blanka, Domonkos és Csaba.

 

 

„26 évvel ezelőtt ezen a napon hagytam el a szülői házat. A döntés váratlanul ért mindenkit. Nem akartam többet titkolózni Apu előtt, nem akartam, hogy Anyunak kelljen falaznia, ha találkozni szeretnénk. Miután Csabival már két éve voltunk együtt és 18 éves lettem, úgy éreztem, jogom van úgy élni az életemet, ahogy szeretném. Így hát beültem a mustársárga, sötétített üveges, ARC rendszámú Trabiba, majd meg sem álltam az Akácfa utcáig, ahol várt a szabadság és szerelem...” – írta a közösségi oldalán Szandi, akinek rajongói a kommentekben nem győzték hangsúlyozni, milyen jó döntést hozott annak idején.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva