topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Judy régebben még kételkedett, majd belátta: az asztrológus mindent előre megjósolt neki.

Az énekesnő ezért minden év elején felkeresi a szakembert, aki felkészíti a közelgő eseményekre, amik vagy így, vagy úgy, de hatással lesznek az életére. A 2020-as év a koronavírus miatt mindenkit megviselt, az énekesnő felkészült a bajra.

– Az asztrológusom azt mondta, hogy 2020-ban tisztán látszik, hogy szinte egyáltalán nem lesz bevételem. Hazamentem és kértem a páromat, hogy nézze meg a naptáramat, ami tele volt leegyeztetett fellépésekkel. Értetlenkedtem egy darabig, aztán beütött a koronavírus Magyarországon – emlékezik vissza a tavalyi évére kapott horoszkóp előrejelzésre a Ripostnak az énekesnő, majd azt is elárulta, mit mondott tavalyi és év elejei kétségbeejtő kilátástalan helyzet után a szakember 2021-re.

Idén már jobb lesz a helyzet, talán az év második felében ismét fellendülhetnek a dolgok és beindulhat a munka is. Nincs okom kételkedni, hiszen tavaly is minden úgy alakult, ahogy mondta – jelentette ki az énekesnő, aki a vírushelyzetnek is meglátta a jó oldalát. Több időt tölthetett a kislányával, Majával, ami megfizethetetlen. Judy elmondta azt is, hogy a legnagyobb segítsége az anyagi bevételek nélküli időben a férje volt, aki vállalkozóként stabil hátteret tudott biztosítani a családjának.

Természetesen hiányzik már neki a színpad, nagyon bízik abban, hogy idén végre valóban jobb lesz a helyzet.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva