topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Hétfőn volt napra pontosan a Groovehouse énekesnőjének Judynak az újjászületése. Az együttes 23 éve ezen a napon szenvedett autóbalesetet, amibe az énekesnő kis híján belehalt.

Judy most tisztázta a balesetének a körülményeit és őszintén vallott a Blikknek arról, hogy mennyi időbe tellett neki feldolgoznia a vele történt eseményeket.

"Ma 23 éve, december 14.-én, ami ugyanúgy egy hétfői nap volt, kaptunk egy új lehetőséget az életre... Megtanított igazán élni, és értékelni sokmindent! Hálás vagyok mindenért, hiszen az elmúlt 23 évünkben értük el a legnagyobb sikereket, és nyertünk el minden díjat amire jelöltek minket zenekarommal a GROOVEHOUSE-al. Feleség lettem, és lett egy csodálatos kislányom, amit akkor abban az állapotban és még sok sok éven át álmodni sem mertem volna... Ma már csak egy dátum december 14.-e, ami már semmiféle félelmet és fájdalmat nem hordoz magában, de mégis anno sorsfordító volt. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam, és hogy kitartottam a céljaim, és álmaim mellett. " - írja Judy, azaz Molnár-Kis Judit bejegyzésében, amihez drámai fotókat is csatolt a balesetéről közösségi média oldalain.

 

 

A legnagyobb büszkeséggel ajánlom mindenkinek életem egyik legmeghatározóbb életszakaszának történetét, és azoknak is, akik úgy “hiszik” nincs kiút a lehetetlennek tűnő helyzetből!!!!!

- mondja Judy, aki életében először a kórház büféjének tükrében látta meg magát először, majd tíz évébe telt mire el tudta fogadni ezt a helyzetet.

A Groowehouse a Zeneexpressz színpadán

 

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva