topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Szombaton és vasárnap 20 órától új évaddal robog tovább a Zeneexpressz Fásy Ádám vezetésével a Zenebutikon!

Fásy Ádám
A műsor házigazdája Fásy Ádám

 

A Szombati adást Burai Krisztián nyitja, Háborgó mélység című dalával, majd őt követi Bebe a sorban két népszerű slágerével. Rövid szünetet követően a műsor házigazdája Fásy Ádám, a Pici szívem című saját szerzeményével érkezik, majd egy Szenes Iván slágerrel kedveskedik Önöknek.

 

Singh Viki
Singh Viki

 

Singh Viki következik a sorban két dalával. A harmadik rész elején fokozzuk a hangulatot Nótár Mary két slágerével, és a műsort a Cozombolis Legyen most tánc  felvételével zárjuk.

Cozombolis
Cozombolis

 

A műsor alapító-házigazdája, Fásy Ádám a TV2 Mokka vendégeként a műsorvezetőkkel beszélgetett az elmúlt 20 évről és az új évad újdonságairól.

A vasárnap estét a Just B’Coz két dalával kezdjük, majd Komonyi Zsuzsit köszönthetjük a Zeneexpressz színpadán. A második részt Fásy Zsüliett nyitja Másfél hete, hogy a babám nem láttam című szerzeménnyel és ezután Varga Viktor következik a sorban két slágerrel.

Fásy Zsüliett
Fásy Zsüliett

 

Fásy Ádám ez alkalommal az Elmegyek én a templomba  című dalával kedveskedik Önöknek, őt követi a Zeneexpressz színpadán a Cozombolis, Boldog nap című slágerükkel, és búcsúzóul az Apostol együttes  előadásában hallhatják és láthatják két népszerű szerzeményüket.

Apostol együttes
Apostol együttes

Tartsanak velünk szombaton és vasárnap 20 órától a Zenebutikon!

 

 

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva