topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kökény Attila hisz abban, hogy munkával elterelheti figyelmét a koronavírusról.

Jelenleg a koronavírus-járványhelyzet miatt csak raktárnokcetet tarthatnak az előadóművészek, itt van egyedül lehetőségük kiénekelniük a fájdalmukat. Attila úgy fogalmazott: "Nem lehet hibázni. Egy ilyen karanténkoncert során derül ki, hogy ki az igazán profi". Hiszen nincsen közönség, így visszajelzések sincsenek. A Borsnak elmondta, hogy sokszor áll úgy színpadra, hogy fáradt, kedvetlen, de ez is munka: "nem kívánságműsor, ráadásul a magánjellegű problémáim lelki vívódásaim nem is tartoznak másokra, ezért igyekszem mindig a legjobb formámat hozni és száz százalékot nyújtani, még akkor is, ha szívem szerint ki sem tenném a lábamat otthonról".

Jelenleg csak raktárkoncerteket tarthatnak az előadóművészek

"A munka segít át mindenen. Ha otthon begubózok, és magamra maradok, akkor az csak felőröl. Nálunk például hagyomány, hogy ha valaki meghal, akkor virrasztót tartunk, míg el nem temetik a szerettünket. Lehet, hogy buta példa, de tényleg így van. Mi akkor is inkább összekapaszkodunk, támogatjuk egymást. Egy hétig a családdal, barátokkal vagyunk és együtt főzünk és sztorizgatunk. Engem ezek segítenek át a nehéz pillanatokon" - folytatta az énekes.

Attila számára nagyon fontos a közönség és a szerettei támogatása. Az énekes hozzátette, a járvány miatt korlátozott számban látogathatóak a koncertjei, de meg se fordult a fejében, hogy otthon üljön.

"Családapa vagyok, gyermekeim vannak, akikről gondoskodnom kell. Nem is tehetném meg, hogy büszkeségi kérdést csináljak ebből. Ez egy ilyen helyzet, ehhez kell alkalmazkodni, úgyhogy igen, gyakorlatilag bármit elvállalok" - mondta.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva