topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Mintegy két hetet tölt városunkban a Magyarok Világszépe verseny 12 legcsinosabb lánya, hogy felkészüljenek a szeptember 18-i döntőre.

 

2020-ban sem maradhat el a Fásy Ádám által megálmodott, 2016-ban útjára induló Magyarok Világszépe verseny. Az idei megmérettetés különlegessége városunk szempontjából, hogy a felkészítő tábor mellett a finálét is Orosházán rendezik jövő pénteken.

Addig azonban sok munka vár a 12 döntős szépségre, akik a színpadi mozgások, koreográfiák tanulása és a rengeteg próba mellett időt szakítanak a város és környékének megismerésére és persze a jótékonykodásra is.

– Bemutattuk nekik Orosháza nevezetességeit, de voltak Kardoskúton a Fehér-tónál, valamint Csorváson, a Hudák Műhelyben is. Külön öröm és boldogság számunkra, hogy az ott készített ruhákat viselik majd a szeptember 18-án, a Petőfi Művelődési Központ színháztermében rendezett fináléban – árulta el Oravecz Nóra alpolgármester.

A döntős csapat a város főterén (Fotó: Horváth Bence)

Fásy Ádám elmondta, a Magyarok Világszépe verseny különlegessége, hogy a határon túl élő, magyar származású lányok is részt vehetnek a versenyen. Ezúttal két Kárpátaljáról származó szépség is tagja a döntős csapatnak, a vajdasági és felvidéki versenyzők viszont a járványhelyzet viszontagságai miatt ezúttal nem tudtak eljönni. Ez a helyzet pedig a lebonyolításba is közbeszólt, hiszen eredetileg a város főterén rendezték volna meg a finálét.

Az idén ötödik születésnapját ünneplő szépségverseny tétje nagy, hiszen a győztes a Miss Intercontinental versenyen is képviselheti Magyarországot. A pozitív példa adva van a lányok előtt, hiszen a tavalyi győztes, Mikó Fanni a világversenyen sem talált legyőzőre.
– Tavaly volt itt az első belépőnk, most a döntőt is ide hoztuk, igyekszünk megszolgálni ezt a támogatást, amit a várostól kapunk – tette hozzá Fásy Ádám.

A döntős szépségek egyike, a 22 éves Furár Dominika Orosházán született, így örömmel tért vissza a városba.
– Szarvason élünk, de nagyon sokat jártunk ide a családommal, így számomra külön öröm, hogy itt rendezik a finálét. Jól érezzük magunkat a lányokkal, már barátságokat is kötöttünk. Azért jelentkeztem, mert szeretném magam kipróbálni, remélem sok tapasztalattal és élménnyel fogok gazdagodni az új kihívás során – mesélte lelkesen.

Forrás: oroscafe.hu

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva