topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

Ajánlottak már önnek pénzt szexuális együttlétért cserébe?

– Ez körülbelül háromszor történt meg eddigi életem során. Ezek közül kettővel nem igazán foglalkoztam, de van egy 19 év körüli lány, aki már ijesztő módon túlfeszítette a határt. Ő százezer forint körüli összeget ajánlott fel.

Ez a fiatal hölgy rendszeresen zaklatja?

– Két éve elmebeteg módon belém szeretett, és minden egyes nap próbálkozott valamivel. Képes volt újra és újra jelentkezni úgy, hogy egyetlenegyszer sem válaszoltam neki, az üzeneteit pedig rendszeresen megtűzdelte valamilyen meztelen fotóval is. Szerencsére egy hónapja abbahagyta.

Van olyan összeg, amire hajlandó lenne rábólintani, ha egy gyönyörű nő ajánlaná fel?

– Az olyan nők soha nem akarnak pénzt adni érte, de szerencsére az életemben általában ilyen hölgyekkel volt dolgom. Ha valóban egy mondjuk Naomi Campbell kaliberű lány keresne meg, valószínűleg hajlandó lennék tárgyalni a dologról.

Elfogadhatónak tartja ha egy rajongó ilyen módon próbál meg közeledni a bálványához?

– Szerintem lehet szerelem egy rajongó és egy ismert ember között, nálam is volt már rá példa. Csak nehéz ez a szituáció, mivel ő mindent tud rólad, teljesen belelovalja magát a dologba, te pedig nem tudsz róla semmit. Így nehéz kialakítani bármilyen kötődést.

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva