topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
singhviki megje01

Az énekesnő fordulóponthoz érkezett karrierjében, mostanra ugyanis megunta, hogy a legtöbben egyszerűen celebként azonosítják, így a jövőben olyan dalokkal szeretné felhívni a figyelmet zenei pályafutására, amelyeket ő maga szerzett.

Mikor fogalmazódott meg önben a gondolat, hogy valamin változtatni szeretne?

– Egy éve kezdtem el producerkedést tanulni, és akkor jöttem rá, hogy létrehozhatok valami olyat, amely az első másodperctől az utolsóig engem képvisel.

Miért jutott erre az elhatározásra?

– Már nem az van, hogy felkeresek bizonyos embereket azért, hogy csináljunk pár olyan zenét, amit lejátszik a rádió. Mostantól kezdve teljesen szembemegyek mindennel, ez vagyok én, és remélem, hogy azok az emberek, akik eddig követték a munkásságomat, szeretni fogják, de ha másként alakul, remélem, hogy ez az irány is megtalálja a saját közönségét.

Singh Viki a Zeneexpressz színpadán

A rajongóknak végleg búcsút kell venniük a korábbi Singh Vikitől?

– Az a lány is én vagyok aki egy fesztiválon törökülésben ül a sárban, de nem átallok tűsarkúban felöltözni és nőnek lenni. Az elmúlt két hónapban annyira tele voltam ötletekkel, hogy létrehoztam egy formációt, amelyben zongora- és hegedűkísérettel adunk majd elő olyan magyar klasszikusokat, mint a Szomorú vasárnap. Így ezzel az oldalammal is találkozhatnak majd a jövőben.

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva