topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

 Janicsk Veca

 Annyit lehet tudni, hogy Janicsák Veca nagyon boldog új párja oldalán, akivel már össze is költöztek. De hogy ki az, az még mindig titok. Vagy mégsem...

Janicsák Veca két évvel ezelőtt vált el hivatalosan is kislánya édesapjától, Ladányi-Jancsó Ábeltől. Az énekesnő a válása után jó ideig még nem volt nyitott egy új kapcsolatra, nem is kereste a szerelmet. De aztán mégis jött az életébe egy olyan férfi, akire mindenben számíthat – és ezért hálás a sorsnak.

Akik közelről ismerik az előadót, nagyon drukkolnak neki, hogy sokáig maradjon meg ez a harmonikus, szenvedélyes, szép kapcsolat, mert ő tényleg nagyon megérdemli végre a boldogságot. Nagyon nehéz időszakon ment keresztül, míg el nem vált a férjétől, de az elmúlt egy évben sokat változott, végre újra ragyog és kiegyensúlyozott. Külsején is meglátszik, hogy szerelmes.

"Nagy szerelem, nagyon nagy összhang van. Életemben először vagyok olyan párkapcsolatban, ahol néha már én gondolkodom azon, hogy adok-e eleget. És akkor még többet akarok adni, mert annyira azt érzem, hogy folyamatosan kapok, és ez nem a materiális dolgokról szól, hanem a kis napi figyelmességekről"

- árulta el Veca a Mutasd magad! című műsorban Ágai Kis András YouTube csatornáján.

Bővebben a Blikk Rúzs oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva