topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Fresh Andi mindig elsírja magát, amikor meglátja a laboreredményeit / Fotó: TV2

Két és fél évvel a mellrákja diagnosztizálása után már tünetmentesen is remegő kezekkel nyitja meg a kontrollvizsgálatok eredményeit a Fresh együttesből ismert Galló (Villányi) Andrea. Az énekesnő tisztában van vele: akárhány év is teljen el, nem számít gyógyultnak, csak tünetmentesnek. Két és fél éve diagnosztizáltak nála mellrákot, ami után 16 kemoterápiás kezelés következett. Nem győzi felhívni a nők figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára.

– Ha a példám hatására csak egy ember elmegy szűrővizsgálatra, vagy a tanácsommal segítek valakinek átvészelni a betegséget, már megérte kiállni a nyilvánosság elé. Mindig azt mondom, tiszteljük meg azzal a testünket, az életünket, hogy rendszeresen járunk szűrésre – mondja lapunknak az énekesnő. – Én a mai napig négyhavonta járok, bár az orvosom szerint már elég lenne félévente, de meggyőztem, hogy én így vagyok nyugodt. A nagy, éves vizsgálat majd márciusban következik, onnantól, ha az orvosom is azt mondja, már tényleg csak félévente fogok kontrollra menni.
 

Andinak teljesen átalakult az értékrendje / Instagram

Andrea októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában rengeteg felkérésnek tesz eleget, hogy hangsúlyozza a szűrővizsgálatok fontosságát a mellrák időben történő felismerésében. Az énekesnő szerint aki átesett ezen a betegségen, akárhány év teljen is el, nem lehet teljesen nyugodt.

Bővebben a Blikk oldalán olvashatnak

Esemény naptár

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva