topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Micsoda romantikus lélek! Szabó Ádám nem rejti véka alá, mennyire odavan az új barátnőjéért.

Jennifer rendesen elcsavarta az előadó fejét, hiszen csak úgy dúl közöttük a szerelem! Ennek kifejezéseként a harmonikás egy érzelmes vallomást tett a kedvesének.

Szabó Ádám pár hete tárta a szerelmi életét a nagyvilág elé, amikor megosztotta, hogy egy szőke bombázó rabolta el a szívét. Mint kiderült, Jennifer korábban az Éjjel-nappal Budapest egyik sztárjának volt a felesége, viszont a harmonikással is szóba került az esküvő, de Ádám nem szeretne semmit erőltetni.

„Gyakorlatilag a kezdetektől fogva együtt élünk Érden a szüleimnél, és minden tökéletes. Most már látom, hogy a korábbi párkapcsolataimban is ilyen gyors tempóban kellett volna haladnom, mert akkor már az elején kiütköztek volna a később felmerülő problémák. Jenniferrel azonban szó sincs gondokról. Imádok vele lenni, életemben először nem érzem azt, hogy szívesebben vonulnék félre és lennék egyedül. Szinte mindent együtt csinálunk” – áradozott a kapcsolatukról az énekes.

 

 

Úgy tűnik, nagyon nagy az összhang a szerelmesek között, mivel szinte csak közösen osztanak meg képeket a közösségi oldalaikon. Ádám jól láthatóan fülig belezúgott új kedvesébe, amit a legújabb bejegyzése is alátámaszt, ugyanis egy szerelmi vallomással üzent a párjának.

Öregedjünk meg együtt, A sors bármit is rendel. Így állunk elébe mi, Ketten, egy szerelemmel

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva