topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Férfi-nő barátságról és különleges, már-már karmikus kapcsolatukról vallott Miló Viki és Bebe.

Közös történetük sem ma kezdődött: még a Picasso Branch-es időkre nyúlik vissza. Viki ugyanis Tommy G., azaz Száraz Tamás unokatestvére. Tommy és Bebe, mint a fiúegyüttes oszlopos tagjai, sokat jártak olyan családi rendezvényeken, ahol Viki is megfordult.

Ekkortájt ismerkedtek össze a fiatalok, azonban hiába volt meg a kölcsönös vonzalom, barátságnál egyikük sem akart többet. Ennek egyszerű oka volt: az egyiküknek volt valakije, amikor fellobbant a láng - árulták el a Storynak.

Azért nem közeledtem, mert amikor ez egyáltalán felmerült bennem, hogy szeretnék, Bebe házasságban élt, amit tiszteltem. Aztán pedig nekem volt párkapcsolatom. Sosem történ köztünk semmi - mondta Viki.

Bebe hozzátette, szerinte nincs férfi és nő között barátság, mivel előbb utóbb valamelyikük biztosan többet akar a másiktól.

"A mi esetünk azért tud ez alól kivétel lenni, mert le vannak tisztázva, ki vannak mondva köztünk a dolgok. Valaha lehetett volna köztünk valami, de nem lett. Ma is vonzó nőnek látom Vikit, de elfogadom, hogy így alakult a kapcsolatunk. Sőt, nem is csak elfogadom, örülök neki. Biztos vagyok benne, hogy így tud igazán szoros lenni a viszonyunk" - tette hozzá Bebe.

Az énekes szerint, ha szerelmespárt alkottak volna, akkor összevesztek volna valamin és nem érte volna meg emiatt kútba ejteni barátságukat. Viki egyébként bokszleckéket is adott Bebének, aki szerint Viki egy "aranyos kis nyuszi", de edzésen "kung-fu sárkánnyá" változik.

Mindezek mellett kapcsolatuk az utóbbi évtizedekben is megmaradt: most például Viki online óráihoz Bebe csinált zenét, amire Viki igazán büszke is. Tréfásan megjegyezte: képletesen mondva szerelmes is lett kicsit Bebébe, akkora csoda, amit művelt.

Barátságukra jellemző, hogy ha hónapokig nem is látják egymást, ugyanott tudják folytatni a beszélgetést, ahol abbahagyták. Mindketten sikerorientáltak, és ha egyiküknek bármilyen lelki problémája van, 100%-ban számíthat a másik támogatására.

Forrás: Blkk

 

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva