topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy konyha receptajánló

A koronavírus-járvány miatt drasztikusan megcsappant a Korda házaspár budai hoteljének látogatottsága, így a legendás duó kénytelen átmenetelig bezárni azt.

Nehéz időket él most meg a Korda házaspár: bár hétvégente már egy-egy koncertet tudnak adni szeretett rajongóiknak, hoteljük, egy Budán lévő impozáns szálloda szinte teljesen üres hónapok óta.

Persze, a problémával nincsenek egyedül, hiszen a koronavírus-járvány miatt nemcsak a korábban kedvelt szálláshelyen hiányoznak vendégek, hanem máshol is. Így Klárikáék egyre biztosabbak abban, hogy csak a csoda segíthetne rajtuk.

„Hiába lehetünk nyitva a második hullám alatt, szó szerint megszűnt a nemzetközi turizmus, de még a hazai vendégek sem igazán jönnek. Jó, ha naponta két szobánk foglalt, ugyanakkor a fenntartási költségeink nem csökkennek. Mindent megpróbáltunk, mert mi családtagként tekintünk az alkalmazottainkra, de mára kezelhetetlenné vált a helyzetünk, csakúgy, mint annyi versenytársunknál. Nincs más választásunk, szüneteltetnünk kell a hotelt” – mesélte a Ripostnak az énekesnő, hozzátéve: saját egészségüket is szolgálja döntésük.

Amióta elkezdődött a járvány második hulláma, van bennünk félelem, hiszen hiába teszünk meg mindent annak érdekében, hogy a vendégeink, az alkalmazottaink és mi is biztonságban legyünk, a vírus mindenhol ott lehet és nem válogat” – folytatta Klárika, aki egyelőre nem tudja, mikortól szünetel a hotel működése.

„Természetesen várjuk szeretettel azokat a vendégeinket, akiknek élő foglalásuk van. Egyelőre nem is állítottuk le a foglalásokat, hiszen bízunk a csodában, de félő, hogy elkerülhetetlen lesz...”

Forrás: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva