topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Bulizzatok velünk hétvégén a Zenebutikon, szombaton és vasárnap várunk mindenkit 20 órától a Zeneexpresszen!

 

A hangulatot Kis Grófo alapozza meg a mulatozáshoz szombat este, majd Zoltán Erika, a magyar disco zene koronázatlan királynője érkezik egyik mixével. Kothencz Lali és Sláger Tibó is a Zeneexpressz csapatának oszlopos tagja a műsor indulása óta, ők következnek, utánuk Fásy Ádámé a pódium két dal erejéig, azután Varga Viktor mutatja meg lírai oldalát egyik saját szerzeményében! Maradunk őszi felvételeinknél, Sláger Tibó köszönti a születésnaposokat, majd Poór Péter énekel egyik kedvenc napjáról, a fizetésnapról. Galambos Lajos is érkezik táncoslányai gyűrűjében, utána Csordás Tibi teremt hamisítatlan latin hangulatot! A Kolbászfesztiválon nagy sikert aratott produkciójával Nótár Mary, ezt idézzük fel felvételeinkkel!

 

Desperado


Az Apostol együttes példás pályafutással büszkélkedhet, dalait évtizedek óta énekli közönségük. Őket egy igazi energiabomba, Bebe követi a pódiumon, majd a Dolly Roll emeli a tétet, Dupla vagy semmi! Vasárnap este először nyári, debreceni koncertünkön rögzített felvételeinkből szemezgetünk. Elsőként a rapper fenegyerek, L.L. Junior érkezik, aki a legszebb tévedésről énekel. Őt a Desperado zenekar követi, akik forró hangulatot idéznek pörgős dalukkal! Weisz Viktor zenei repertoárja műfajokon átívelő, ebből kapnak egy kis ízelítőt! A Zeneexpresszt mindig is jellemezte a zenei sokoldalúság, ennek szellemében érkezik a színpadra Bruno Maestro!

 

Varga Viktor


Házigazdánk, Fásy Ádám minden szerelmes férfi szív nevében szólítja meg a hölgyeket, utána maradva a romantikus vonalon, Kökény Attila énekel az első szerelemről. A soron következő előadó köztudottan a gyengébbik nem nagy rajongója, nem is rejti véka alá, hiszen „szőkével álmodik, barnával ébred”. Érkezik Varga Viktor! Fásy Zsüliett előadásában egy jól ismert dal csendül fel, majd latinos dallamokkal megyünk tovább, aki erről gondoskodni fog nem más, mint Csordás Tibi! A látványos show után a Desperado előadásában egyik legismertebb dalukra bulizhattok! A bohém Varga Viktor cirkuszi randevúra invitálja Önöket, azután a roppant közkedvelt énekesnő, Tolvai Reni szórakoztatja majd nézőinket. L.L. Junior szerzeményével száguld tovább a zenevonat, majd Fásy Zsüliett énekel arról, milyen rossz is az, mikor távol vagyunk szerelmünktől. A műsort a több, mint 40 éve a pályán lévő Apostol együttes „Eladó, kiadó most a szívem” című számával zárjuk.

 

Kapcsoljatok a Zenebutikra esténként, fergeteges hangulattal várunk Benneteket!
 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva