topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
tothvera insta megj

Budapest — Saját bevallása szerint egy budai luxusvilla árát „locsolta el” teljesen felesleges holmikra Tóth Vera (34).

A Megasztár első évadának győztese így dolgozta fel a hirtelen jött gazdagságot, amelyet néhányan ki is használtak akkoriban. – Kedves voltam, velem bármit meg lehetett csinálni, sokan egyszerűen baleknak néztek és kihasználtak – elevenítette fel a régi emlékeket az énekesnő a Klubrádión hallható Világtalálkozó című műsorban a múlt hét végén. Vera és a családja korábban Tapolcán, egy panellakásban élt, édesapja három munkahelyen dolgozott, s bár sosem nélkülöztek, nem a szülei támogatásából építette fel az életét. – Volt időszak, amikor szórtam a pénzt – mesélte el Kadarkai Endre (35) riporter kérdésére Tóth Vera.

 – Amikor az ember jön a csóriságból, majd megkapja az első fizetését, ami klasszisokkal magasabb, mint az apámé vagy az anyámé, akkor az azért egy furcsa érzés. Emlékszem, amikor az első turném volt, nem sokkal a Megasztár után, akkor az egyik fellépésre menet bementünk a helyi hipermarketbe. Mindent megvettem, ami a kezem ügyébe került, mert megtehettem. Azt sem felejtem el, hogy jött velem az akkori vokalistám, aki kinézett egy felsőt ott magának, és még azt is megvettem neki. Évekig ment ez, szerintem egy budai luxusvilla árát elköltöttem így, amit most már nagyon bánok.

 Az énekesnő állítja, ma már megtanult bánni a pénzzel, és jobban kezeli a „barátokat” is. Hosszú ideig járt pszichológushoz, aki felnyitotta a szemét. – Évekig kihasználtak, visszaéltek a jóindulatommal. A pszichológusom mondta, hogy szeretetkoldus voltam – magyarázta az adásban Tóth Vera.– Azért voltam ilyen anyáskodó, gondoskodó, hogy megvettem mindenkinek mindent, az utolsó falat kenyeremet is odaadtam, ha kérték, mert így akartam szeretetet kapni.

Megtalálta a boldogságot

Az énekesnő tavaly karácsonykor ismerkedett meg kedvesével, ám csak idén januárban árulta el, hogy háromévnyi egyedüllét után ismét rátalált a szerelem. Tóth Vera kedvese, Pauli Zoltán szinte egyből levette a lábáról a csodás hangú énekesnőt, s mára már közös projektjük is van, együtt készítenek videóblogot.

 

Forrás: Blikk

Fotó: Tóth Vera Instagram

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva