topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
korda megje01

Korda Györgynek az éneklés mellett a második szenvedélye a pókerezés.

Az énekes nehezen tanult bele a pókerbe a kezdetekben, így sokszor elvesztette a játszmákat, de mára már kitanulta a játék fortélyait. Most azt is elárulta, szerinte mi szükséges egy sikeres partihoz.

„A csibészség elengedhetetlen, mint minden sportban. A blöffölést lehet akár csalásnak, becsapásnak is nevezni, de sokkal inkább a színjátszáshoz hasonlítanám. El kell játszani, hogy sokkal jobb lapom van, mint az ellenfeleknek, mert különben veszve van minden. Nekem ez jól megy, hiszen mégiscsak előadóművész vagyok” – árulta el Korda György.

Korda György szenvedélyes játékos, de azt talán kevesebben, hogy a felesége is jól játszik.

Szerencséjére eddig még akárhányszor játszott, nem kellett soha leülnie csalókkal egy asztalhoz. Sőt, saját klubjában is hamar kiszúrták azokat, akik megpróbáltak trükközni.

Korda György azt is elárulta, hogy míg idehaza a barátaival csak kis tétben játszik, addig a Las Vegas-i és monte-carlói kaszinókban sokkal merészebben ül le a kártyaasztalhoz.

„De ha például Las Vegasban vagy Monte-Carlóban játszottam, egészen más Korda Gyuri ül az asztalnál. Ott nincs kegyelem, agresszív vagyok, nem érdekel, hogy egy olajmágnás, egy gyémántkereskedő vagy éppen egy milliárdos világsztár az ellenfelem. Nincs plafon a hívásoknál, ezért is veszélyes a játék. De szerencsére elmondatom, hogy az évek alatt abszolút rentábilis vagyok. Néha ugyan vesztettem, de annyit soha, hogy megingassa a család költségvetését. Viszont annyit elárulhatok, hogy a monte-carlói kaszinó legalább négy-öt fürdőszobát 'megépített' a szállodánkban” – árulta el a Borsnak Korda György.

 

Forrás: Blikk

Fotó: Korda György Balázs Klári Facebook

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva