topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
tothvera insta(1)

Tóth Vera nem is lehetne boldogabb: rátalált az az igazi, meseszerű szerelem. Na, de ki is az, aki elnyerte a szívét?

Az énekesnő szerelme, Pauli Zoltán, aki egy vidéki panzió-étterem tulajdonosa.

– Tavaly télen a családommal töltöttem a szentestét. Nem volt bennem szomorúság, hogy pár nélkül vagyok. Másnap a barátaimmal sétálgattam Budapesten, majd a Bazilikánál botlottam Zoliba. Már ismertem őt rendezvényekről. Csatlakozott hozzánk, egy borozóban beszélgettünk tovább – mesélte Vera a Story magazinnak. – Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltűntek mellőlünk a többiek, annyira belemerültünk egymásba, és ez így is maradt. Érdekes, misztikus helyzet volt, szinte földöntúli. Amikor az ember hirtelen találkozik a saját sorsával. Ilyesmi csupán egyszer adatik meg az életben. Vagy egyszer sem. Zolinak azóta is ott áll a karácsonyfa a szobájában. Mert azóta van karácsony, amióta találkoztunk...

 Jézuska meghozta a szerelmet Verának, azóta pedig boldogan éli a mindennapjait kedvese mellett, s úgy véli, a belső nyugalom a tökéletes párkapcsolat titka.

– Természetesen szeretnék egyszer gyereket, de még csak tíz hónapja vagyunk együtt Zolival! Vallom, egyelőre ismerkedjünk, utazgassunk, a család is alakul majd magától. Nem vagyunk erre rágörcsölve – árulta el az énekesnő, aki szerint a babára meg kell érni. – Örülünk, ha lesz bébi, szeretettel fogadjuk, de nem beszélünk róla nap mint nap.

 

Forrás: Blikk

Kiskép: Tóth Vera instagram

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva