topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
csonkaa megje01

A színész inkább a passzív kikapcsolódási formákat részesíti előnyben. Bár szeret utazni, a természetjárást ritkán gyakorolja, mivel tart a kullancsveszélytől.

Szívesen fedez fel új és újabb vidékeket, országokat Csonka András, aki turistaként a közlekedés minden formáját előnyben részesíti. „Amikor elutazom valahova, nincs olyan közlekedési eszköz, amelyre ne ülnék fel. Lenyűgöz, hogy egyes országokban szinte minden harmadik sarkon van egy metróállomás, van, ahol egész városok húzódnak meg a metrók szintjén. Turistaként nagyon élvezem a tömegközlekedést, de ha van rá lehetőség külföldön is szívesen vezetek. Szeretek is és szerintem egész jól is vezetek” – mondta a színész, aki nem szeret egyedül nekivágni a nagyvilágnak.

csonka andras01

Csonka Pici a Zeneexpressz színpadán

„Azt szeretem, ha az élményeket megoszthatom valakivel” – tette hozzá Csonka András, aki inkább a passzív kikapcsolódási formákra esküszik.

„Nagyon közel áll hozzám a mediterrán életstílus. Szeretek délutánonként lepihenni egy fél órára. Nem vagyok nagyon mozgalmas alkat. A Balatont se bicikliztem még körbe, de a túrázásban se vagyok igazán jó. Az ismerőseim már betéve tudják, hogy mit mondok, még mielőtt elindulnánk kirándulni: És a kullancsok?! Így ezt is kihagyom. Inkább felfedezni szeretek új helyeket, új országokat. Ez jelenti számomra a kikapcsolódást” – árulta el a színész, aki bár vidékre is gyakran látogat, nem tudja elképzelni, hogy ott éljen.

 

 „Nagyon szeretek vidéken lenni, számos helyről őrzök szép emlékeket, már csak a fellépéseim miatt is. Ugyanakkor születésem óta a fővárosban élek, megszoktam a lakhelyem lüktetését, ritmusát, csendjét. Ez a véremben van és enélkül nem tudnék létezni”

 

Forrás: Blikk

Kiskép: Csonka András Instagram

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva