• _blank

    Ne habozzon! Rendelje meg Tőlünk családi – céges rendezvényekre, város – falunapokra, fesztiválokra szolgáltatásunkat! Amennyiben meggyőztük, hogy minket válasszon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Ne habozzon! Rendelje meg Tőlünk családi – céges rendezvényekre, város – falunapokra, fesztiválokra szolgáltatásunkat! Amennyiben meggyőztük, hogy minket válasszon, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fásy ÁdámA legjobb dolgok sokszor a legyegyszerűbbek, legyen szó akár egy disznótorról. Legalábbis Fásy Ádámnak a régi disznótorokról elsőre egy meglehetősen egyszerű fogás ugrik be az emlékei közül.


– Nagy családban nőttem fel, a szüleim minden évben három disznót hizlaltak. Januárra időzítették a vágást. Legkisebb gyerekként mindig nagy élmény volt a korai kelés utáni hagymás sült vér, majd a friss pecsenye. Ahogy bontották a disznót, minden részéből levágtunk egy darabot, amit friss pecsenyének megsütöttük. Nem kellett arra más, csak só meg egy kis bors. A legfőbb fűszerezés maga a frissesség volt, hogy ott helyben, még melegen sütöttük meg. Ezt nem lehet semmivel sem helyettesíteni, a Blikk leendő nyertesei se hagyják ki! – ajánlotta Fásy Ádám.

A Blikk három szerencsés olvasója egy-egy 110 kilós disznót nyer Legyen Malaca játékunkkal. Ehhez naponta helyesen kell válaszolni a Blikkben megjelenő kérdésekre február 3-ig.

A disznókat egy hotelban, 3 napos wellnessvágás keretében, böllér segítségével készítik el. Adunk hozzá egy-egy mélyhűtőszekrényt is, amiben akár 1 évig is eláll a disznóság.

 

Forrás: Blikk

Nincsenek események a napárban

Műsornaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben