topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
kardabea megje02

Karda Bea másodszor is legyőzte a mellrákot.

Karda Bea bevallotta, másodszor is mellrákkal diagnosztizálták, de a kezeléseknek köszönhetően újra legyőzte a gyilkos kórt. Először 13 évvel ezelőtt állapították meg nála a betegséget, s hét évig csak a szűk család tudta, mivel küzd az énekesnő. Bea rendszeresen jár szűrésre, és egy tavaly novemberi mammográfia alkalmával diagnosztizálták nála újra a rosszindulatú daganatot.

„Novemberben tudtam meg, hogy ismét visszatért a rák, és az is azonnal nyilvánvaló volt, hogy műtétre lesz szükség. Nem tagadom, teljesen összetörtem” – nyilatkozta a Ripostnak az énekesnő, aki biztos volt benne, hogy újra legyőzi a rákot.

A beavatkozásra január 31-én került sor, de egészen márciusig kellett várnia, hogy mugtudja, nincsenek áttétek a testében. Mint mondja, a sugárkezelések közepette robbant be a koronavírus-járvány, ami még jobban megnehezítette a küzdelmét.

„Hogy őszinte legyek, azt éreztem, hogy végleg kicsúszik a talaj a lábam alól. Pokoli érzés volt úgy villamosra szállni nap mint nap, hogy tudtam, a sugártól legyengült immunrendszeremnek egy szellő is elég az összeomláshoz, nehogy a koronavírus. Olyan lettem, mint egy robot. Csak mentem leszegett fejjel, maszkban és kesztyűben. Utaztam az életemért…” – mesélte Bea, aki szerint azért jött elő a betegsége újra, mert önmagát hibáztatja, önmarcangoló személyisége megbetegítette őt.

Karda Bea eldöntötte, soha többé nem hibáztatja magát semmiért, és a rákkal való kétszeres küzdelme után országos előadássorozatot tervez, hogy erőt adjon másoknak.

Forrás: Blikk

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva