topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
kordabalazs megje02

Budapest — Már számolják vissza a napokat, amikor újra színpadra léphetnek, de Balázs Klári és Korda György addig sem tétlenkednek.

A művész házaspár első koncertjére augusztus közepéig még várni kell, de ez nem jelenti azt, hogy megállt az élet. Klárika és Gyuri már javában készülnek, hiszen azt tervezik, megújítják a repertoárt. – Természetesen rendszeresen skálázunk, karbantartjuk a hangunkat, hiszen nem vagyunk annyira „edzésben”, mint amikor előadásaink vannak minden héten. Emellett folyamatosan hallgatjuk a dalainkat, mert úgy gondoltuk, nem árt egy kis frissítés. Nagy valószínűséggel előveszünk pár olyan slágert, amit már régen énekeltünk színpadon – árulta el Balázs Klári.

kordagyorgy blikk

A hosszú séták mellett Korda György mindennap szobabiciklire pattan, hogy erősödjön.

Válogatni pedig bőven van miből, hiszen csak Korda György közel ezer dalt énekelt el a 62 éves pályafutása során.

– Emlékszem, 1958-tól 1970-ig több mint 150 kislemezem jelent meg, de emellett volt számos rádiófelvételem, egyéb megjelenésem – sorolta az előadóművész, aki azt is hozzátette: nemcsak a régi slágereiket, de a közösségi oldalukat is böngészik, hogy a rajongóik milyen javaslatokkal állnak elő, milyen dalokra vágynak Klárikáéktól.

Természetesen nemcsak hangban, de fizikailag is szeretnének a topon lenni, amikorra újra beindul a koncertélet. Így a házaspár tagjai mindennap a karantén előtt beszerzett szobabiciklire pattannak, hogy fittek maradhassanak, de amikor az időjárás engedi, a ház körül is sétálgatnak.

– Szerencsére végig ki van építve a Korda-villa körül a járda, így ott tudunk gyalogolni! Úgyis az a leghatásosabb karcsúsító torna – nevetett Klárika, aki azonban továbbra is óvatos, őszintén bevallotta, még tart attól, hogy nagy tömegbe menjenek.

Ráadásul egyre hangosabbak a koronavírus-járvány újabb hullámáról szóló hírek, amelyek keresztülhúzhatják számításaikat, így bizony csak félve kötnek le őszre fellépéseket.

– Tényleg csak akkor leszünk teljes biztonságban, ha meglesz a védőoltás, remélem, erre hamarosan sor kerül – bizakodott Korda György.

Már lehet foglalni náluk

Nyitva még nincsenek, de már lehet szobákat foglalni a Korda-villába, és bár Balázs Klári szerint egyelőre a nagy csoda nem történt meg, lassan azért csak szivárognak a vendégek.

– A külföldi látogatók egyelőre elmaradnak, de reméljük, nemsokára beindul ez is – jelentette ki az énekesnő.

Forrás: Blikk

Fotó:

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva