topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
zjimmy megje02

Zámbó Jimmy egyik legjobb barátja volt Fásy Ádámnak. Bármikor számíthattak egymásra, mindent megbeszéltek, családtagjaik is szerették egymást.

Kíváncsiak voltunk, hogy a Zeneexpressz tulajdonosa hogyan őrzi a Király emlékét. Elképesztő, amit mondott.

fasyadam jimmy

"Fizikailag nem találkozunk, de mindig ott van velem. Nagyon mély barátság volt a miénk..."

“Az igazság, és erről még senkinek sem beszéltem, de én nem tudtam őt elengedni. Amikor meghalt, fel se fogtam ezt igazán. Aztán az egész tragédia a média előtt zajlott. Televízió közvetítette az temetését, hatalmas tömeg volt. Magánemberként el sem tudtam őt siratni, mert a nagy sztár temetésén vettünk részt. Az igazi búcsúzás, ahogy egy baráttól kell, az nem történt meg. Ő még mindig él és bele sem gondolok, hogy nekem ő nincs. Fizikailag nem találkozunk, de mindig ott van velem. Nagyon mély barátság volt a miénk, a családjaink is szerették egymást. Én úgy gondolom, hogy addig él egy ember, míg beszélnek róla és a dalait hallgatják. Óriási művész volt, rengeteg rajongóval és meggyőződésem, ha ő nem Magyarországra születik, világsztár lett volna. A Zeneexpressz műsorunkban is mindig jelen van, rengeteg saját archív felvételünk van. Évekig fellépett a szépségversenyeinken, még zsűriben is részt vett. Mai napig jó a kapcsolatom a családjával, Krisztiánnal dolgozunk is együtt.

Zámbó Krisztián a Zeneexpressz színpadán édesapja dalával.

 

A fiát nagyon jó és tehetséges énekesnek tartom. Sokan megpróbálták, de eddig még senkinek sem sikerült. Jimmynek a Jóisten olyan hangot adott, ami a világon is egyedülálló.”

Forrás: Blikk Rúzs

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva