topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
kisgrofo fb megj

Valóra váltotta egy műtős álmát Kis Grófo, a mulatóskirály, aki egyik rajongóját köszöntötte fel annak 30. születésnapján.

A műtősként dolgozó Roland párja kereste fel Grófót azzal a kéréssel, hogy váltsa valóra szerelme álmát, lepje meg őt a születésnapja alkalmából. A frontvonalban hónapok óta helytálló férfi nagyon szeretett volna élőben is találkozni Grófóval. A zenész egy percig sem hezitált, igent mondott a hölgy megkeresésére. Felutazott Budapestre, hogy szolgálat közben köszönthesse fel Rolandot, akit a a születésnapján még egy tortával is meglepett.

„Roland kedvese keresett meg és állt elő ezzel az ötlettel. Bár ilyen felkéréseknek alapvetően nem szoktam eleget tenni, most azonnal éreztem, kivételt kell tennem. Mindenképpen személyesen szerettem volna kifejezni a hálámat és az elismerésemet Rolandnak, hiszen tudom, hogy műtősként mennyi mindent tesz az emberekért, különösen ebben a vírusos időszakban. Minden tiszteletem az egészségügyben dolgozóké” – mesélte Grófo a Borsnak.

Roland úgy meglepődött, hogy egy hang sem jött ki a torkán. A koronavírus-járvány miatt a kórházakban szigorú intézkedéseket vezettek be, ezért még jobban meglepte a váratlan vendég érkezése. Bár a fiatal műtős épp szolgálatban volt, így csak kevés időt tölthettek együtt, de biztosan egy életre szóló élményt jelentett számára a mulatóskirállyal történő találkozás.

Forrás: Blikk

Fotó:Facebook

Hivatalos Facebook


Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 
zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva