topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

A koncertek és a szervezés alatt álló tévészereplések mellett a kedvesével is nagy lépésre szánta el magát. Az énekes és szerelme, Zsuzsi kilenc év után családot szeretett volna alapítani, de a világjárvány keresztülhúzta az álmaikat.

Zmb Krisztin s Zsuzsi fill 560x315

Az énekes és Zsuzsi kilenc éve van együtt

– Egy ilyen vírusjárvány kellős közepén kockázatosnak tartanánk a babavállalást, hiszen ki tudja, mi történik még. Ugyan egyelőre vannak tartalékaink, de mivel szeretnénk mindent megadni a gyermekünknek, amit csak tudunk, halasztjuk ezt, amíg nem érezzük magunkat biztonságban minden tekintetben. Alaposan végiggondoltuk a dolgot, és úgy döntöttünk, nem kockáztatunk. Pedig őszintén meg kell mondjam, már lelkiekben nagyon felkészültünk arra, hogy idén belevágunk a babaprojektbe – sóhajtott Zámbó Krisztián.

Zmb Krisztin s Zsuzsi2 fill 560x633

Zámbó Krisztiánék idén már bele akarták vágni a babaprojektbe

Az énekes persze előbb szerette volna elvenni a szerelmét, de idén a korlátozások miatt sem férne bele a nagy ünneplés és a gyermekvállalás. – Rengeteget beszélgettünk arról, milyen is lesz az életünk a gyerekünkkel, akinek, szinte biztos vagyok benne, nagyon jó szülei leszünk, de ez a terv most pihenőre került. Régimódiak vagyunk, ezért is volt szó arról, hogy legyen esküvő, aztán gyerek, de ez idén nem fog összejönni – mondta Krisztián.

A párt ráadásul egy betegség is megijesztette.

– Zsuzsi nagyon beteg volt, influenzás lett, és még amiatt sem mertünk orvoshoz menni. Hogy mernénk egy pici baba miatt most kórházi látogatásokat kockáztatni? Nem szívesen mennék be egy gócpontba! – jelentette ki határozottan az énekes, akinek a kedvese először csalódott volt, de belátta, az a legjobb, ha életük következő nagy lépéseit jövőre halasztják.

Zsuzsi

Zsuzsi szerint ha az idei év nem, majd a következő szerencsés lesz számukra

– Nagyon szerettem volna, ha idén sikerül, de Krisztián végül elmagyarázta, hogy mi a helyzet, és be kellett látnom, hogy igaza van. Ez a vírus tényleg veszélyes, szóval nem kockáztatunk. Úgyis a 21-es a szerencseszámom, 21-én születtem, így 2021 lesz a mi évünk, én már tudom! – mosolyodott el a lány bizakodóan.

Zöldséget termeszt

Zámbó Krisztián a családja vidéki házába költözött, ahol földműveléssel tölti az idejét. Zöldséget és gyümölcsöt termeszt, lesz paradicsom, paprika, dinnye, padlizsán, amelyből a kedvese, Zsuzsi csinál finomságokat.

Forrás, fotó: Blikk

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva