topbar
 
 
zeneexpressz header0022
 

Tóth Vera őszinte személyiség, magánéletéről mindig valamilyen jó cél érdekében beszélt a nyilvánosságnak, rajongói többek között példamutatásáért is szeretik. Kiállt már a gyermekbántalmazás és az állatkínzás ellen is, de saját életén keresztül, a kilókkal való küzdelmét bemutatva is szerette volna megváltoztatni mások életét.

„Van bennem egy jó adag felelősségvállalás is a követőim iránt, akik túlnyomó részt nők és fiatal lányok, igyekszem jól használni a népszerűséget” – mondta Vera a hot! magazinnak. Hozzátette: a fogyását is ezért csinálta végig a nyilvánosság előtt, amiért végül több ezer köszönőlevél érkezett hozzá.

Vera most a nők elleni erőszakra hívja fel a rajongók figyelmét, erről írt egyik Facebook-posztjában is. Arra buzdítja mindkét nemet, hogy vegyenek részt március 8-án a Péterfy-Novák Éva írónő nevéhez fűződő Legyen nőnap! nevű eseményen. „Szeretnénk, ha ez a nőnap nem csak a virágról és bonbonról szólna, hanem a nők jogairól: mondjunk nemet együtt a kapcsolati bántalmazásra!" – mondta a rendezvény céljáról az énekesnő.

Tóth Vera most a nők elleni erőszak ellen lép fel (fotó:Instagram)

Verát nem véletlenül érinti érzékenyen a téma, főleg, hogy már gyermekkorában is találkozott ilyen párkapcsolatokkal. Azonnal észrevette, ha egy feleséget sérelmek érik a házasságában, bár szerencsére az ő családjában ilyenről szó sem volt .

„De – felismerve a sok rossz példát magam körül – kialakult egy hatodik érzékem, ami alapján a mai napig észreveszem, ha valaki lelki vagy testi erőszak áldozata” – mesélte.

Az énekesnő azonban nem csak maga körül látta az ilyen eseteket, ő is áldozatául esett egy romboló kapcsolatnak, bár csak később jött rá erre.

"Én magam sem tudtam, hogy bántalmazó kapcsolatban vagyok, hiszen egy ujjal sem értek hozzám. De nem kell tettlegességig jutni ahhoz, hogy méltatlan helyzetben találjuk magunkat"

– fogalmazott Vera, hozzátéve: hazánkban a bántalmazottak száma meghaladja a kétszázezret.

Azonban a sérelmekkel teli kapcsolat már a múlt, az énekesnő nagyon boldog párjával, Pauli Zolival. Zoli mellett biztonságban érzi magát, a férfi mérhetetlenül tiszteli őt.

„Zoli csodálatos társ. Ő nyitotta fel a szemem, miként kell viselkednie egy férfinak a nővel szemben” – mesélte Vera, aki reméli, minden nőtársa ilyen férfit tudhat majd maga mellett.

Ahogy a dalban is szól, kívánjuk, hogy Vera és társa Zoli "Jóban Rosszban" mindörökké együtt maradjanak

Forrás: Blikk

Fotó: Instagram

Esemény naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719

footerfacebook

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva