topbar
 
 
zeneexpressz header0022

Zeneexpressz ajánló

Fásy TV a youtube-on

Fásy Ádám Raktárkoncert

zambo krisztian megje03

Míg sokan mások kilenc együtt töltött év után inkább válnak, Zámbó Jimmy legidősebb fia, Krisztián – aki pont ennyi ideje van együtt a kedvesével – a házasságról, szerelme, Zsuzsika pedig két leendő gyermekről beszél Valentin-napon.

 

– Kilenc év nagy idő és a Valentin-nap nekünk mindig a legfontosabb ünnep – kezdte Krisztián, aki pontosan emlékszik az első csókra is.

– Zsuzsika 20 éves volt, tetszett és leveleztünk, aztán meghívtam egy koncertemre. Annyira aranyos volt, hogy az édesanyja kísérte el. Egy hét múlva csattant el az első csók, majd három héttel később hozzám költözött – árulta el az énekes, aki hozzátette: mostanra érett be szerelmük, így már az esküvőjüket tervezik.

Az énekesnek és szerelmének, Zsuzsikának a Valentin-nap az egyik legfontosabb ünnep

– Zsuzsika a másik felem. Eleinte, amikor nagyon szerelmes az ember, elvakult az érzelmektől, aztán elbizonytalanodik, később pedig már a másikat a hibáival együtt is képes szeretni. Nálunk már ez a letisztult időszak van és teljes szimbiózisban élünk. Élvezzük az olaszos szócsatáinkat is. Mindig szerettük és támogattuk egymást, Zsuzsi adott erőt nekem, amikor az x-faktoros szereplésem idején rossz passzban voltam, én támogattam őt, amikor elvesztette édesanyját. Öt év után voltak pár hónapos mosolyszüneteinek is – ismerte el Krisztián.

Zsuzsi nehezen viselte, hogy Jimmy fia legalább olyan népszerű a lányok körében, mint az édesapja volt egykor.

– Nagyon rosszul esett látni, hogy más lányok rajongják körbe Kriszt, de mára megszoktam és bízom a hűségében – nevetett a tavaly óta eljegyzési gyűrűt viselő menyasszony.

– Zsuzsira is vetettek szemet, pedig sohasem viselkedett kihívóan. Előfordult, hogy egy szórakozóhelyen elcsattant miatta egy pofon, mert nem tudtam magam visszafogni a tolakodóval szemben. De ma már minden lehiggadt körülöttünk is. Színházba, kirándulni járunk, úgy tűnik beértünk a családalapításra és lassan mindent megteremtünk ehhez – bizakodott az énekes. Zsuzsika pedig szintén szeretne már babázni.

– Két gyereket szeretnék, egy kisfiút és egy kislányt – jelenti ki a menyasszony, aki kisebb esküvőt álmodott meg, ám Krisztián nagy vendégsereget akar. A pár a Valentin napot mindig kettesben tölti, nem hiányozhat a finom bor, a vörös rózsa a romantikus vacsora mellé.

– Zsuzsinak minden vasárnap veszek virágot, ő pedig ruhákkal szokott meglepni. De idén a Szívemben él című szerelmes dalt kapta tőlem a csokor mellé, a klip premiert is a szerelmesek napjára időzítettem.

Más volt az eredeti dalcím

Krisztián nemcsak hogy hivatásos színészekkel forgatta le az érzelmes, lírai dal kilpjét, de ő maga is játszik benne, mégpedig egy angyalt.

Krisztián a Zeneexpressz színpadán

Forrás: Blikk

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva