topbar
 
 
zeneexpressz header0022 

Ajánló

Fásy TV a youtube-on

Esemény naptár

Nincsenek események a napárban
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
balazsfeco megj01

Balázs Fecó nemrégiben még arról mesélt, hogy nincs túl jó állapotban egészségügyileg, a héten viszont már életmű-koncertsorozatra indul.

Pénteken kezdődik Balázs Fecó tavaly beígért életmű koncertsorozata a debreceni Kölcsey Központban a tizenhat fős baráti zenekarral és állandó vendégművészként Antal Gáborral.

 „A tavalyi három telt házas előadás után idén harminc koncertre készültünk, aminek egyik állomása Budapesten lesz május elsején a Tabánban. Lesznek az elmúlt ötven évből képek, videók háttérkivetítőn a Neoton, a Taurus, a Korál és a szóló időkből. A tervezett kétórás műsor 25-30 dal, a sorrend pedig a közönség reakciója szerint változhat”  – mesélte a Borsnak Fecó, akinek az önálló előadóestjei idén is folytatódnak.

Zenét írt fel az orvos Balázs Fecónak

A Korál együttessel utoljára 2018-ban lépett színpadra, de nem tartja kizártnak, hogy 2021-ben, amikor Fecó 70 éves lesz, újra színpadra állnak. „Jó hír számomra, hogy az orvosom szerint a legjobb gyógyszernek a fellépések bizonyultak. Hajt a közönség szeretete és a siker élménye. A koncertek olyan adrenalinlöketet adnak, amit mással nem lehet pótolni. Kevesen adnak ma már olyan koncertet, ahol minden jegy elkel, de a miénk ilyen, és örülök, hogy nekem ez még mindig megadatik. Annyi élmény maradt meg és ér még napjainkban is, hogy új szerzemények írása is foglalkoztat. Akár egy új album is születhet, amiről Horváth Attilával, a dalaim szövegírójával beszélgetünk. Szerintem össze fog az jönni. Ötven éve vagyok a színpadon, és rengeteg közös emlékem van a velem együtt idősödő közönséggel, de mindig jön egy-egy újabb generáció, és a dalok őket is megérintik, bennük is emlékeket idéznek fel. Ezért lehet, hogy apák, gyerekek és unokáik is ott vannak a nézőtéren. Ilyen orvosságot nem lehet kapni a patikában.”

 

Fásy Ádám és Balázs Fecó közösen is felléptek a Zeneexpressz színpadán

Forrás: Blikk

 

 

Fásy Birodalom oldalai

Fásy Birodalom | Fásy Ádám oldala | Fásy Műsoriroda | Fásy Konyha | Magyarok Világszépe

Kapcsolat:
E-mail: fasy@fasy.hu  Telefon: +36-30/488-2719
 

zeneexpressz.hu © Minden jog fenntartva